Wellis Spa kopen?

Wellis Spa is een A-merk op het gebied van spa's. De spa's van Wellis worden gemaakt in een Europese fabriek. Doordat de spa's in Europa gemaakt worden staat Wellis bekend om A-kwaliteit, goede isolatie en snelle levertijden. Javedi is een Premium Partner van het merk Wellis en biedt dus dezelfde baden, voorwaarden en garanties die je van een kwaliteitsspa mag verwachten.

Filter & sorteer

Wellis Spa kopen?

Ben jij op zoek naar een Wellis Spa? Javedi in Ruinerwold is een premium partner van Wellis Spa. Wellis Spa is een een van de meest exclusieve merken op gebied van jacuzzi’s. Wellis Spa’s worden gemaakt in Europa, waardoor de kwaliteit ten allen tijde gewaarborgd wordt. Bij ons kun je terecht voor de gehele collectie van Wellis, of je nou op zoek bent naar 3-persoons of 10-persoons spa, bij Javedi slaag je altijd!

Waarom een Wellis Spa?

Wellis Spa is een Europese topmerk op het gebied van Jacuzzi’s. De spa’s van Wellis worden geproduceerd in Hongarije. Doordat alle baden voldoen aan de Europese kwaliteitsnorm koop je met een Wellis Spa een absoluut kwaliteitsbad.

Extreem goed geïsoleerd

Wellis Spa staat er om bekend dat de baden zeer goed geïsoleerd zijn. De kuip van een spa van Wellis is bijvoorbeeld 3 keer zo dik als een gemiddeld Chinees bad. Daarnaast heeft een standaard spa 1 cm polyfoam isolatie in de omkasting en heeft het vloerisolatie. Het is zelf mogelijk om dit uit te breiden tot 3,5 cm isolatie. De warmte van de spa blijft dan maximaal in het bad. Hierdoor blijven de stookkosten binnen de perken.

Wellis Spa modellen

Wellis Spa heeft jacuzzi’s in verschillende maten en prijscategorieën. Om te concurreren met de Chinese markt is er een budgetlijn waardoor je al een Wellis Spa kunt aanschaffen vanaf 6299 euro. Daarnaast zijn er ook exclusievere spa’s. De Wellis Spa Everest is bijvoorbeeld verkrijgbaar voor 18999 euro. Naast de reguliere spa’s is het ook mogelijk om een zwemspa van Wellis aan te schaffen.

Wellis Spa bekijken?

Een Wellis spa koopt niet iedereen natuurlijk via het internet. Javedi heeft een showroom waar de verschillende spa’s te bewonderen zijn. Kom je langs om eens te kijken of proef te zitten? Javedi is op afspraak 7 dagen per week geopend. Neemt contact met ons op of kom langs bij ons in Ruinerwold!