Wellis Spa Malaga Life

Vanaf:  8.999,00

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Malaga Life? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen

Wellis Spa Malaga Life

De Wellis Spa Malaga is hét perfecte bad voor een feestelijke avond. De Spa Malaga komt uit de CityLine serie van Wellis Spa. Dit is de serie van Wellis dat zich richt op het middensegment. De Wellis Spa Malaga beschikt over 5 ligplaatsen en 1 zitplaats. De afmetingen van het bad zijn 218 x 218 cm. Daarnaast is het bad 90 cm hoog.

Waarom een Wellis Spa Malaga Life?

De Wellis Spa Malaga Life is een erg krachtige spa, die plek biedt voor 6 personen. Het bad is voorzien van een touchscreen besturingssysteem met WiFi. Op deze manier kun je via je telefoon de spa bedienen. Liever een besturingssysteem met knoppen? Dan is de Wellis Spa Malaga Life echt iets voor jou! De spa heeft 2 hydromassagepompen van 3 pk met in totaal 40 massagejets. Elke plaats in het bad is voorzien van een individuele nek- en schoudermassage. De spa is verlicht met 16 exclusieve leds + StarLight verlichte hoekelementen. Middels een antibacteriële filter en een ozonator blijft de spa schoon. Daarnaast zit er een MyMusic Bluetooth 2.0 audiosysteem in de spa, die je kunt bedienen via je smartphone.

Spa Premium/Deluxe

De Malaga Spa Life Premium word met een warmtepomp geleverd waardoor het stroomverbruik een stuk minder word. De warmtepomp zit ingebouwd in de Wellis smart-in-step waardoor de warmtepomp erg mooi is weggewerkt. De Premium verbruikt 2,9 kwh per dag en de Deluxe 4,5 kwh dat is een aanzienlijk verschil. Natuurlijk is de Premium daardoor wat duurder maar dat betaald zich uiteindelijk wel terug in het stroomverbruik. Daarnaast heeft de premium een WIS In-Line Systeem waardoor de waterkwaliteit 24/7 wordt gemonitord via de app op de Smartphone. Ook heeft de Premium versie een verlichte Jets Light-Zone. De lichtgevende jets zorgen voor een verlichting in het water. Voor de rest zijn de spa’s identiek aan elkaar.

Kwaliteit uit Europa

Het frame is gemaakt van kunststof en de omkasting is gebouwd met Starside hoekpanelen inclusief LED verlichting. Het bad is hierdoor goed geïsoleerd. De Wellis Spa Malaga is gemaakt in Hongarije en voldoet zodoende aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wellis Spa Malaga Life kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en is de Wellis Spa Malaga Life iets voor jou? Het is mogelijk om deze te bestellen bij Javedi. Kom je hem zelf ophalen of wil je hem laten bezorgen? Alles is mogelijk bij Javedi. Naast het leveren, kunnen wij de jacuzzi ook laten installeren op locatie door een van onze experts.

Ben je er nog niet zeker van of de Wellis Spa Malaga Life iets voor jou is? Wellicht is de Wellis Spa Venus dan iets voor jou. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Ruinerwold om onder het genot van een kop koffie naar onze spa’s te komen kijken. Plan een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze specialisten aanwezig is!

 

Aantal personen

6 persoons

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

40 jets

Afmeting (LxBxH)

218 x 218 cm

Hoogte Jacuzzi

90 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

UV Lamp

Waterval

Ja

Fontein

Ja

Filter

AKU1831

Uitvoering

Deluxe, Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Malaga Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Luxe spa voor 6 personen!
  • Bediening middels Touchscreen!
  • Te bekijken in onze Showroom!