Wellis Spa Firenze Life

Vanaf:  7.395,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Firenze Life Spa eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Firenze Life

De Wellis Firenze Life is een luxe en compacte spa. In deze spa kunt u met 3 personen heerlijk genieten van uw eigen wellness in eigen tuin. U kunt met 2 personen tegelijk liggen, met een zitplaats in de midden. Deze spa is ideaal voor in een klein tuin, of als u een 2-persoons huishouden heeft. Door de compactheid van deze spa wordt deze spa ook vaak gebruikt op een dakterras of balkon.

De Firenze Life beschikt over hydromassagejets, kleurentherapie en heeft een krachtige 2PK massagepomp. De omkasting van de Firenze spa is onderhoudsvrij. Het heeft een geïntegreerd audiosysteem die via bluetooth bereikbaar is. Doordat de spa Plug&Play is, is deze spa eenvoudig te installeren. U kunt de spa gewoon rechtstreeks op het lichtnet (230V) aansluiten. De spa wordt geleverd met een stekker.

De Wellis Firenze Deluxe heeft standaard een thermocover bij de prijs inbegrepen. De Firenze Spa is voorzien van een aansluiting van een 3KW warmtepomp. Deze is optioneel met een Smart-in Step bij te bestellen. Met een warmtepomp bespaart u zo’n 50% in verbruik.

Bent u benieuwd naar de Wellis Spa Firenze? Bezoek onze showroom waar u deze spa kunt bewonderen. In onze showroom in Ruinerwold kunt u de gehele collectie van Wellis Spa bekijken. Wij hebben een voorraad van 100 Jacuzzi’s en kunnen daardoor bijna al onze modellen uit voorraad leveren.

Aantal personen

3 Personen

Aantal ligplaatsen

2 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

1 zitplaats

Aantal Jets

37 jets

Afmeting Spa

210 x 160 cm

Hoogte Jacuzzi

76 cm

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Nee

Uitvoering

Deluxe, Deluxe + Smart-In Step & Warmtepomp

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Firenze Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Compacte spa geschikt voor 3 personen!
  • Plug & Play (Op 230V)!
  • Te bekijken in onze Showroom!