5 Persoons

Jacuzzi voor 5 personen

Een 5 persoons jacuzzi is een veel gekozen spa dit komt door de indeling met ligplekken en zitplekken. Het is een ware familie spa waaruit je de variatie hebt tussen massage of ontspanning. Lekker met het gezin tot rust komen of gezellig met je vrienden aan de borrel in de jacuzzi.

Filter & sorteer
 • 29%sale

  Wellis Spa Pluto

   6.699,00 Per stuk
 • 25%sale

  Wellis Spa Saturn

   8.149,00 Per stuk
 • Wellis Spa Palermo Standard

   8.599,00 Per stuk
 • 26%sale

  Wellis Spa Palermo

   9.999,00 Per stuk
 • 31%sale

  Wellis Spa Everest

   18.999,00 Per stuk

Jacuzzi voor 5 personen kopen?

Waarom een jacuzzi voor 5 personen kopen? Deze spa’s wordt het meest gekozen qua formaat en is door de 2 ligplekken en de 3 zitplekken enorm populair in Nederland. Door te kiezen voor dit formaat jacuzzi en deze indeling ervaar je het ultieme gevoel van rust en ontspanning, zo kun je kiezen of je relaxt gaat liggen of dat je liever gaat zitten om een lekkere rugmassage te krijgen.

Voordelen van een 5 persoons jacuzzi

Deze grote jacuzzi is geschikt voor het hele gezin en ook nodig je gemakkelijk vrienden uit om te komen genieten. De jacuzzi blijft op de gewenste temperatuur en is dus altijd gereed om in te stappen. Denk hierbij aan als je terug komt van werken, sporten of bij een barbecue, je kunt direct het water in om heerlijk tot rust te komen.

In de 5 personen categorie zijn weer verschillende afmetingen en opties, zo kun je jouw gewenste jacuzzi thuis neerzetten.

Afmetingen jacuzzi’s 5 personen

De gemiddelde afmetingen voor jacuzzi’s voor 5 personen zit tussen de 200 x 200 cm tot 230 x 230 cm. Door het ruime formaat kiezen veel mensen ervoor om de jacuzzi in de tuin te zetten. Zo kun je ervoor kiezen om de jacuzzi onder een overkapping of buiten op het terras neer te zetten.

Op zoek naar een grotere jacuzzi? Kijk dan eens bij jacuzzi voor 7 personen.