Gold Spa

Gold Spa is een merk spa waar luxe ontspanning en betaalbaarheid samenkomen om uw dromen van een eigen jacuzzi tot leven te brengen. Gold Spa staat bekend door het combineren van kwaliteit en betaalbaarheid te combineren zodat iedereen thuis kan genieten van echte ontspanning. Een Gold Spa is standaard uitgerust met het bekende Amerikaanse Balboa systeem. Met een goed design, kalmerende bubbels en zachte verlichting zorgt een Gold Spa echt voor quality-time.

Filter & sorteer
 • 25%sale

  Goldspa Dollhouse

   4.490,00 Per stuk
 • Goldspa Seraphic

   5.650,00 Per stuk
 • Goldspa Harmony

   5.750,00 Per stuk
 • Goldspa Paradise

   6.650,00 Per stuk
 • Goldspa Heavenly

   6.650,00 Per stuk
 • Goldspa Ethereal

   7.450,00 Per stuk

Waarom een Gold Spa?

Gold Spa is een spa merk gericht op de gewone man. Een Gold Spa biedt namelijk een ultieme jacuzzi-ervaring zonder dat u uw budget hoeft te overschrijden. Het is daarom de perfecte keuze wanneer u wilt genieten in uw eigen tuin zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen.

Betaalbare luxe zonder compromissen

Waar in de wereld van jacuzzi’s vaak gepraat wordt over exorbitante prijzen, is Gold Spa erin geslaagd om hoogwaardige kwaliteitsspa’s te maken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit betekent echter niet dat er is ingeleverd. Sterker nog, een Gold Spa is voorzien van een Amerikaans Balboa systeem en Amerikaans acryl. Daarnaast zijn de spa’s standaard voorzien van een Bluetooth audio systeem en zit het ook nog eens bomvol jets. Ook heeft elke spa LED-verlichting rondom in de kuip zitten.

Eenvoudig onderhoud voor zorgeloos genieten

Een spa is een luxe product, maar dat betekent niet dat het onderhoud ingewikkeld is. Een Gold Spa blinkt uit in eenvoud in gebruik. Er zitten programma’s in de spa die ervoor zorgen dat het water continue in beweging is. Hierdoor blijft water continue langs het filter en de ozonator gaan en blijft de spa mooi schoon. Bij de aankoop van een Gold Spa krijgt u tevens standaard een waterbehandelingspakket zodat u zich niet met de PH-waardes hoeft te bemoeien.

Garanties op een Gold Spa

Bij de aankoop van een Gold Spa gaat u gegarandeerd genieten. Op alle modellen van de Gold Spa zit standaard 2 jaar garantie op alle onderdelen van het bad. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de kuip en ontvangt u 10 jaar garantie op de gehele spa constructie. Kortom, ook op alle onderdelen wordt bij een Gold Spa niet bezuinigd.

Bezoek onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende Gold Spa’s staan. Wij nodigen u van harte uit om de Gold Spa in onze showroom in Ruinerwold te bekijken. Wij vertellen u graag meer over de verschillende jacuzzi’s van Gold Spa. Naast Gold Spa kunt u daarnaast ook bij ons terecht voor een Wellis Spa, Passion Spa of onze eigen Javedi Spa.