Jacuzzi kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe jacuzzi? De spa-experts van Javedi helpen je daar graag bij! Een jacuzzi is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Vroeger kostte een jacuzzi al snel 20.000 euro. Tegenwoordig zijn er ook kwaliteitsspa's verkrijgbaar tussen de 5.000 en 10.000 euro. Een jacuzzi is ideaal voor in de tuin. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk om in een lekker warm bad te stappen. Een jacuzzi kan zowel binnen als in de buitenlucht geplaatst worden.

Filter & sorteer

Jacuzzi kopen?

Een jacuzzi is de definitie van relaxen. De zoektocht naar een jacuzzi begint vaak online. Bij Javedi kun je in één oogopslag verschillende spa’s vergelijken. Wij hebben verschillende merken spa’s staan in verschillende prijscategorieën en groottes. Hierdoor willen wij het voor iedereen toegankelijk maken om te kunnen genieten van een jacuzzi. Wij hebben verschillende merken spa’s. Zo hebben wij de gehele collectie van Wellis Spa’s in ons assortiment, maar hebben wij ook baden van Passion of Devine in onze showroom staan. Wil jij liever echt kunnen zwemmen? Naast onze jacuzzi’s kun je bij ons ook terecht voor het kopen van een zwemspa! Bij Javedi in de showroom staan vele jacuzzi’s en wordt je goed geadviseerd door onze professionals. Het resultaat hiervan is een jacuzzi waar je jaren lang plezier van hebt! Bekijk het ruime assortiment spa’s bij Javedi.

Waarom een jacuzzi kopen?

Een jacuzzi kent vele voordelen. Na een lange werkdag of zware training kun je ultiem ontspannen in een spa. Het werkt ontspannend voor je spieren en is goed voor de bloedsomloop. De gezondheidsvoordelen van een jacuzzi zijn wetenschappelijk bewezen. Een jacuzzi stelt je in staat om het hele jaar door te genieten.

Het merk Jacuzzi

Wist je dat jacuzzi eigenlijk een merk van een spabad is? Door de enorme bekendheid van het merk jacuzzi is een bubbelbad in de volksmond een jacuzzi gaan heten. In feite is de jacuzzi dus ook een whirlpool of een bubbelbad.

Soorten jacuzzi’s

Binnen de jacuzzi’s zijn er nog weer ontzettend veel verschillende soorten maten. Zo heb je jacuzzi’s waarbij je met 3 personen kunt zitten, maar kun je er ook voor kiezen om voor een bad te gaan waar 10 personen in kunnen zitten. Daarnaast heb je ook nog zwemspa’s waarbij je kunt zwemmen met tegenstroming. De meest populaire jacuzzi’s zijn de 5 en 6 persoons jacuzzi’s. Deze spa’s zijn over het algemeen altijd voorzien van 1 of 2 ligplekken.