3 persoons jacuzzi

Jacuzzi voor 3 personen

Bent u op zoek naar een spa voor 3 personen? Een 3-persoons jacuzzi is de kleinste jacuzzi in ons assortiment en passen perfect in kleinere ruimtes. In een 3-persoons spa kunt u vaak kiezen om heerlijk languit te liggen of om lekker ontspannend onderuit te gaan zitten.

Filter & sorteer
  • Javedi Spa Shallow

     6.950,00 Per stuk
  • Wellis Spa Firenze Life

    Vanaf:  7.395,00 Per stuk
  • Wellis Spa Manhattan Life

    Vanaf:  7.395,00 Per stuk

Waarom een 3-persoons spa?

een 3-persoons spa is ideaal voor als u alleen of met z’n tweeën bent. Door het compacte formaat is deze spa ook makkelijk te plaatsen in kleinere ruimtes. Ee

Indeling van 3-persoons jacuzzi

Een 3-persoons spa is bij Javedi verkrijgbaar in verschillende indelingen. Zo kunt u kiezen voor 2 ligplekken en 1 zitplek of 1 ligplek met 2 loungeplekken. In beide gevallen heeft de spa een rechthoekig formaat met een ronde afwerking. Het verschil in onze 3-persoons modellen zit voornamelijk in de massage die de jets bieden. Ons meest populaire model is de Wellis Spa Mars.

Showroom bezoeken?

Wilt u de verschillende 3-persoons spa’s eens komen bekijken? Wij hebben vele jacuzzi’s op voorraad en in onze showroom staan. Onze spa adviseurs helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze en voorzien u graag van advies. Is een 3-persoons jacuzzi u niet groot genoeg? Bekijk dan eens onze spa’s voor 6 personen!