3 persoons jacuzzi

Jacuzzi voor 3 personen

Op zoek naar een comfortabele en compacte jacuzzi? Dan is de 3 persoons jacuzzi echt iets voor jou. Deze kleine maar unieke jacuzzi's hebben unieke ligplekken. Ervaar het zelf en laat jezelf tot rust komen en neem plaats in de 3 persoons jacuzzi.

Filter & sorteer
  • 27%sale

    Wellis Spa Mars

     6.299,00 Per stuk

Jacuzzi voor 3 personen kopen?

Een jacuzzi voor 3 personen is de kleinste jacuzzi in ons assortiment en passen ook goed in kleine ruimtes. Deze jacuzzi’s worden veel gebruikt door stelletjes of door mensen met een klein gezin. Door de ligplekken is het heerlijk om ook met z’n tweeën in dit bad te ontspannen en relaxen.

Bij het kopen van een jacuzzi is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen;

  • Welke ruimte heb ik beschikbaar voor een jacuzzi?
  • Wat voor stroom heeft een jacuzzi nodig
  • Welk budget heb ik voor een jacuzzi

Voordelen van 3 persoons jacuzzi

Een jacuzzi voor 3 personen bestaat uit 2 ligplekken en 1 zitplek. Door de kleine formaat jacuzzi kun je deze al snel op veel plekken kwijt. Denk hierbij aan om de jacuzzi in de tuin of jacuzzi onder een overkapping te plaatsen. Ook worden deze 3-persoons jacuzzi’s wel eens op vlonders langs het water geplaatst.

Voor het instappen in de jacuzzi wordt vaak gebruik gemaakt van een trapje. Door het gebruik te maken van een trapje stap je comfortabel in en uit de jacuzzi.

Afmetingen jacuzzi’s 6 personen

De 3-persoons jacuzzi heeft een afmeting van gemiddeld 213 x 160 en heeft een hoogte van gemiddeld 76 cm. Er is genoeg ruimte voor 3 personen en maakt gebruik van 37 jets.

De 2 ligplekken zijn voorzien van een speciaal ontwerp zodat lichaamslengte geen problemen meer oplevert. Het maakt nu niet uit of je man of een vrouw bent en hoe groot je bent. Door deze unieke ligplekken lig je altijd comfortabel en kun je genieten van de masserende jets.