Jacuzzi kopen?

Wil jij graag een jacuzzi kopen zodat je heerlijk kunt genieten en ontspannen in je eigen tuin? Voordat je een jacuzzi gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je over na moet denken. Hoeveel personen moeten er bijvoorbeeld in de jacuzzi passen? Wat zijn de afmetingen van de jacuzzi waar je plek voor hebt? Of welke mogelijkheden qua stroom heb jij in de tuin? De Jacuzzi specialisten van Javedi helpen je graag bij het kopen van een jacuzzi. Wat de wensen of uitdagingen ook zijn, een oplossing is er altijd. Bij Javedi zijn de jacuzzi's uit voorraad leverbaar en zorgen wij ervoor dat jij snel & zorgeloos kunt genieten van je eigen jacuzzi!

Filter & sorteer

Wat is een Jacuzzi?

Een jacuzzi is een definitie van van ontspanning en relaxen. Vroeger kochten alleen de mensen met veel geld een jacuzzi, maar tegenwoordig zijn jacuzzi’s ook veel goedkoper verkrijgbaar. Officieel is een jacuzzi een merknaam. In de volksmond gebruikt iedereen het merk Jacuzzi voor de aanduiding van een spa. Een jacuzzi is dus altijd een spa, maar een spa is niet altijd een jacuzzi.

Een jacuzzi of spa wordt elektrisch verwarmd door een interne heater. Daarnaast heeft een jacuzzi jets in het bad zitten die water of lucht spuiten. Hierdoor masseert een jacuzzi je spieren waardoor je helemaal tot rust kan komen.

Waarom een Jacuzzi?

Het hebben van een jacuzzi kent vele voordelen. Het grootste voordeel van een jacuzzi is dat deze altijd op temperatuur is en blijft. Hierdoor kun je genieten van de spa wanneer je wilt, zowel in de winter als in de zomer. Daarnaast heeft een jacuzzi een computer die de spa kan bedienen. Vaak is dit een Balboa of Gecko systeem. Dit watersysteem zorgt ervoor dat het water automatisch gefilterd wordt en dat de verwarming aanslaat op het moment dat het water afkoelt. Daarnaast kun je via dit bedieningspaneel de luchttoevoer naar de verschillende jets aan en uit zetten.

Verschillende soorten & merken Spa’s

Binnen de wereld van spabaden zijn er vele verschillende soorten en maten jacuzzi. Bij Javedi hebben wij de populaire spa’s van Wellis Spa & Passion Spa in onze showroom staan. De spabaden zijn verkrijgbaar vanaf 3-personen, maar de meest verkochte spa’s zijn 5 of 6 persoons jacuzzi’s. Naast de reguliere spa’s kun je bij ons ook terecht voor een zwemspa. Dit is een jacuzzi met een apart zwemgedeelte waar je met tegenstroming kunt zwemmen.