Wellis Spa Manhattan Life

Vanaf:  7.395,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Manhattan Life? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Manhattan Life

De Wellis Spa Manhattan Life is een ontzettend populair model van Wellis spa. Deze spa biedt plaats aan 3 personen zodat je met een klein gezin tegelijkertijd kunt genieten van de heerlijke massagestralen die de Manhattan Spa Life biedt. Deze spa heeft een mooi compact formaat, waardoor deze vrij makkelijk te plaatsen is, vooral in een wat kleinere tuin.

Waarom een Manhattan Spa Life?

De Wellis Spa Manhattan Life is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar luxe en comfort, zelfs in een beperkte ruimte. Met ruimte voor drie personen is het ideaal voor intieme ontspanningssessies met familie of vrienden. Het compacte formaat maakt het geschikt voor kleinere tuinen of terrassen, zonder in te leveren op functionaliteit of kwaliteit. Met de Wellis Spa Manhattan Life haal je niet alleen een luxueuze spa in huis, maar ook een oase van ontspanning die perfect past in kleinere buitenruimtes, zodat je in alle rust kunt genieten van wellness momenten.

Manhattan Spa Life Premium/Deluxe

De Manhattan Spa Life Premium word met een warmtepomp geleverd waardoor het stroomverbruik een stuk minder word. De warmtepomp zit ingebouwd in de Wellis smart-in-step waardoor de warmtepomp erg mooi is weggewerkt. Natuurlijk is de Premium daardoor wat duurder maar dat betaald zich uiteindelijk wel terug in het stroomverbruik. Daarnaast heeft de premium een WIS In-Line Systeem waardoor de waterkwaliteit 24/7 wordt gemonitord via de app op de Smartphone. Ook heeft de Premium versie een verlichte Jets Light-Zone. De lichtgevende jets zorgen voor een verlichting in het water. Voor de rest zijn de spa’s identiek aan elkaar.

Wellis Spa Manhattan Life bekijken?

Ben je geïnteresseerd in de Wellis Spa Manhattan Life? Wij kunnen deze 3 persoons spa leveren in verschillende kleuren en wij leveren de spa standaard af met een isolerende thermocover. Dit model staat in onze showroom en het is mogelijk om vrijblijvend proef te zitten. Wij nodigen je dan ook graag uit om deze spa bij ons te komen te bekijken zodat 1 van onze adviseurs je nog veel meer kan vertellen over dit model. Wil je zeker weten dat 1 van onze adviseurs beschikbaar is? Bel dan even van te voren om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op 050-2003270. Wij zijn ook in het weekend of avonduren bereikbaar.

Aantal personen

3 Personen

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

2 zitplaatsen

Aantal Jets

30

Afmeting Spa

201 × 153 × 85 cm

Kuipkleur

Midnight Canyon, Sterling Silver

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Uitvoering

Deluxe, Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Manhattan Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 3 personen.
  • Plug & Play (Op 230V).
  • Te bekijken in onze Showroom!