Wellis Spa Prague Life

Vanaf:  7.695,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Prague Life? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Prague Life

De Wellis Prague Life is een vernieuwd model van Wellis Spa. Deze spa biedt plaats aan 6 personen, maar is toch compact qua formaat. De Wellis Prague Life heeft 1 ligplek en 5 zitplaatsen. De 3PK hydromassagepomp zorgt voor een krachtige massage. Daarnaast zit er een energiebesparende W-EC circulatiepomp in deze spa dat ervoor zorgt dat er geen stilstaand water is.

De Wellis Prague Life is ideaal voor de kleine tuin. Het bad is 200 x 200 cm en heeft 46 massagejets. Iedere plek in deze spa biedt een ander soort massage waardoor uw spa-ervaring elke dag weer anders is. Daarnaast zit er LED-verlichting op de waterlijn en ook de hoeken aan de buitenkant zijn verlicht. De Wellis Prague Life is een echte parel voor in uw tuin.

Via het MyMusic 2.0 audiosysteem kunt u muziek afspelen via uw telefoon. De buitenkant van deze spa is van kunststof en volledig onderhoudsvrij. De Deluxe versie Wellis Prague Life heeft een standaardvoorbereiding voor een warmtepomp. Het is ook mogelijk om al een warmtepomp in combinatie met de Smart-In Trap bij te bestellen. Met een warmtepomp op deze spa bespaart u zo’n 50% aan verbruik voor het op temperatuur houden van de spa. Hiermee bespaart u enkele honderden euro’s op jaarbasis.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze spa? In onze showroom laten wij u graag alle features van deze spa in het echt zien. Wij hebben de volledige collectie van Wellis Spa bij ons staan en laten u graag alle verschillen zien.

 

Aantal personen

6 Personen

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

46 jets

Afmeting Spa

200 x 200 cm

Hoogte Jacuzzi

91 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Ja

Uitvoering

Deluxe, Deluxe + Smart-In Step & Warmtepomp

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Prague Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 6 personen.
  • Plug & Play (Op 230V).
  • Te bekijken in onze Showroom!