Wellis Spa Vienna Life

 9.595,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Wellis Spa Vienna Life eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Vienna Life

De Wellis Spa Vienna Life is een ontzettend populair model van Wellis spa. Deze spa biedt plaats aan 7 personen zodat je met een groot gezin tegelijkertijd kunt genieten van de warme massagestralen die de Vienna Life biedt. Met een afmeting van 2.3 x 2.3 meter heeft deze spa een mooi compact formaat, waardoor deze vrij makkelijk te plaatsen is, ook in een wat kleinere tuin.

Waarom een Wellis Spa Vienna Life?

De Wellis Spa Vienna Life is een ideale spa voor de wat kleinere tuin. De indeling van de Vienna Life is erg populair. Elke plek biedt een andere massage waardoor deze spa veel te bieden heeft. De kleurentherapie in de spa zorgt voor extra ontspanning. In de spa zitten totaal 62 massagejets die verdeeld worden van je nek tot aan de voeten. Dit bad wordt geleverd met een 230V stekker. Hierdoor kun je de spa makkelijk aansluiten op een geaard stopcontact. Daarnaast beschikt het bad over een MyMusic 2.0 audiosysteem die de klanken van je eigen muziek door de speakers laat horen. Via bluetooth kun je je favoriete muziek afspelen vanaf je telefoon.

De Wellis Spa Vienna Life heeft een standaard aansluiting voor een warmtepomp. Het is optioneel om naast de Deluxe versie ook een warmtepomp + Smart-In Step bij te bestellen. Hiermee bespaart u zo’n 50% op het verbruik. De buitenkant van deze spa is volledig onderhoudsvrij en er zit volop LED-verlichting in het bad. Ook de hoeken aan de buitenzijde zijn verlicht.

Wellis Spa Vienna Life bekijken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Wellis Spa Vienna Life? Wij hebben deze spa in onze showroom staan en laten u graag de volledige werking van deze spa zien. Wij hebben meer dan 100 jacuzzi’s uit voorraad leverbaar. Bezoek vandaag nog onze showroom.

Aantal personen

7 Personen

Aantal zitplaatsen

7 zitplaatsen

Aantal Jets

64 jets

Afmeting Spa

230 x 230 cm

Hoogte Jacuzzi

90 cm

Kuipkleur

Midnight Canyon, Sterling Silver

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Ja

Uitvoering

Deluxe, Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Vienna Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 7 personen.
  • Plug & Play (Op 230V).
  • Te bekijken in onze Showroom!