Jacuzzi voor 6 personen

Op zoek naar een 6-persoons jacuzzi? Bij Javedi heb je een ruim aanbod 6-persoons jacuzzi's. Door de ligplek en verschillende zitplekken combinatie maakt het deze jacuzzi's tot een ware gezelligheidsspa. Nodig je vrienden uit om samen gezellig een borrel te drinken en tegelijkertijd te ontspannen of stap er in met het hele gezin na een drukke dag.

Filter & sorteer
 • 26%sale

  Wellis Spa Jupiter

   6.999,00 Per stuk
 • 27%sale

  Wellis Spa Venus

   7.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Malaga Standard

   8.599,00 Per stuk
 • 16%sale

  Wellis Spa Kilimanjaro Standard

   9.199,00 Per stuk
 • 26%sale

  Wellis Spa Malaga

   9.999,00 Per stuk
 • 27%sale

  Wellis Spa Kilimanjaro

   13.299,00 Per stuk

Jacuzzi voor 6 personen kopen?

Waarom een jacuzzi voor 6 personen kopen? Heb je een groot gezin, nodig je graag vrienden uit of hou je gewoon lekker van veel ruimte? Dan is de 6-persoons jacuzzi echt iets voor jou. Door de indeling van dit bad heb je naast een ligplek ook 5 zitplekken, hierdoor heb je met 6 personen lekker de ruimte en kun je tijdens het ontspannen ook gezellig met elkaar kletsen.

Voordelen van een 6 persoons jacuzzi

De 6-persoon jacuzzi heeft als groot voordeel dat het 1 ligplek heeft en 5 zitplekken. door deze hoeveelheid zitplekken creëer je makkelijk gezelligheid. De ligplek en de  zitplekken zijn voorzien van massagejets en zorgen voor de gewenste ontspanning.

Doordat een jacuzzi altijd aan de stroom zit en hierdoor ook altijd verwarmt  (je kunt de temperatuur zelf instellen op het besturingssysteem) kun je elk moment van de dag in het de jacuzzi stappen. Hierdoor is het zeer gebruikelijk om de jacuzzi buiten in de tuin te zetten of de jacuzzi onder een overkapping te zetten. Door het gebruik van een cover (deksel) hou je temperatuur binnenin de jacuzzi en dit zorgt weer voor minder verbruik.

Afmetingen jacuzzi’s 6 personen

De 6-persoons jacuzzi’s hebben verschillende afmetingen maar gemiddeld zitten deze tussen de 200 x 200 cm tot 230 x 230 cm. Door deze formaten heb je genoeg ruimte om naast het ontspannen vrij te kunnen bewegen met 6 personen. De hoogte van de jacuzzi zit gemiddeld rond de 90 cm, door de hoge instap wordt er vaak gebruik gemaakt van een trapje.

Een jacuzzi voor 6 personen niet helemaal wat je zoek? Kijk dan eens bij ons geweldige assortiment 3-persoons jacuzzi.