• Bezorging door heel Benelux
  • Voor 11:00u besteld = vandaag verzonden!
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
GRATIS samples aanvragen
Gratis cover bij aankoop van een jacuzzi!

Javedi: A-merk in Buitenleven!

Javedi is dé plek voor kunstgras, sierbestrating en jacuzzi’s. Onze showroom is gevestigd in Ruinerwold en dagelijks verzenden wij kunstgras en sierbestrating door de hele Benelux! In onze showroom laten wij je graag inspireren door de hoge kwaliteiten kunstgras, sierbestrating en spa’s. De experts van Javedi informeren en adviseren je graag over het veelzijdige assortiment.

 

Topservice & Snelle levering

Javedi heeft een ruime voorraad aan spa’s, kunstgras en sierbestrating. Hierdoor kunnen wij alles snel leveren door de hele Benelux. Naast onze vaste vervoerders, hebben wij ook onze eigen vervoersdienst. Dit houdt in dat wij snel bij jou thuis kunnen leveren. In overleg behoort een spoedlevering zelfs tot de mogelijkheden!

Hoe ervaren anderen dit?

Wij beweren niet zomaar dat wij uitstekende service leveren. Dit is allemaal gebaseerd op de ervaringen van anderen. Lees hier wat anderen zeggen over Javedi.

7 dagen per week klantenservice

Showroom in Ruinerwold

Kom langs in onze showroom

De showroom van Javedi is gevestigd in Ruinerwold, Drenthe. Het adres is Westerweiden 3A, 7961 EA. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij dan je wensen. Onze experts weten je alles te vertellen over kunstgras, sierbestrating en jacuzzi’s. De showroom is 7 dagen per week geopend op afspraak. Neem contact met ons op via 050-2003270 of mail ons op info@javedi.nl.

Contact

Wij zijn te bereiken op de volgende kanalen:

Telefoon: 050-2003270

WhatsApp: 050-2003270

E-mail: info@javedi.nl

Het adres van onze showroom is:

Ruinerwold, Drenthe.

Westerweiden 3A

7961 EA

Waarom een afspraak?

De experts van Javedi vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze producten. Door een afspraak te maken weet je zeker dat er een expert klaar staat om je van alle informatie te voorzien. Wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak en vaak kun je dezelfde dag al terecht!

Voordelige prijzen

Doordat wij de productie van onze kunstgrassen deels in eigen beheer hebben, kunnen wij zonder tussenpersoon ons kunstgras leveren. Hierdoor kunnen wij de inkoop laag houden en leveren wij A-kwaliteit kunstgras uit de Nederlandse fabriek tegen concurrerende prijzen.

Javedi is premium partner van het Europese merk Wellis. Dit houdt in dat wij de enige Wellis dealer zijn in omgeving Zwolle en de spa’s van Wellis tegen concurrerende prijzen kunnen verkopen.

 

 

Team Javedi