Wellis Spa Lima Life

Vanaf:  9.495,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Wellis Spa Lima Life eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Lima Life

De Wellis Spa Lima Life is een prachtige 7-persoons spa van Wellis Spa. De Lima Life heeft 7 zitplaatsen en biedt dus plaats van 7 personen. Deze spa is ruim opgezet en heeft een formaat van 218 x 218 cm. Daarnaast heeft deze spa een hoogte van 90 cm waardoor u zich volledig kunt onderdompelen in het warme water.

Waarom een Wellis Spa Lima Life?

De Wellis Spa Lima Life is uitgerust met 2 krachtige 3PK hydromassagepompen. De kracht wordt verdeeld over 40 verschillende massagejets. Daarnaast is deze spa voorzien van een energiebesparende W-EC circulatiepomp die ervoor zorgt dat het water continue in beweging blijft. Hierdoor blijft uw water via het filter en Ozmix system pompen waardoor het water schoon blijft. Ook is deze spa voorzien van een verlichte waterval en 2 fonteintjes. U kunt uw telefoon via WiFi verbinden met de spa waardoor de spa volledig vanaf uw telefoon te bedienen is. Het MyMusic audiosysteem is via Bluetooth ook met uw telefoon te bedienen.

De Wellis Spa Lima Life heeft een standaard aansluiting voor een warmtepomp. Het is optioneel om naast de Deluxe versie ook een warmtepomp + Smart-In Step bij te bestellen. Hiermee bespaart u zo’n 50% op het verbruik. De buitenkant van deze spa is volledig onderhoudsvrij en er zit volop LED-verlichting in het bad. Ook de hoeken aan de buitenzijde zijn verlicht.

Wellis Spa Lima Life bekijken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Wellis Spa Lima Life? Wij hebben deze spa in onze showroom staan en laten u graag de volledige werking van deze spa zien. Wij hebben meer dan 100 jacuzzi’s uit voorraad leverbaar. Bezoek vandaag nog onze showroom.

Aantal personen

7 Personen

Aantal zitplaatsen

7 zitplaatsen

Aantal Jets

40 jets

Afmeting Spa

220 x 220 cm

Kuipkleur

Midnight Canyon, Sterling Silver

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Uitvoering

Deluxe, Deluxe + Smart-In Step & Warmtepomp

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Lima Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 7 personen.
  • Plug & Play (Op 230V).
  • Te bekijken in onze Showroom!