Zwemspa

Bent u opzoek naar ontspanning en beweging in eigen tuin? Een zwemspa is heeft het comfort van een spa en de functionaliteiten van een groot zwembad. Een zwemspa is erg compact en uitgerust met een tegenstroominstallatie. Hierdoor kunt u uren zwemmen terwijl u op de plek blijft. Bij Javedi hebben wij zowel nieuwe als gebruikte zwemspa's uit voorraad leverbaar.

Filter & sorteer
 • 45%sale

  OUTLET: Zwemspa Anchorage Deep

   19.950,00 Per stuk
 • Wellis Spa Danube W-Flow

   23.995,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas W-Flow

   27.845,00 Per stuk
 • Wellis Spa Danube Turbine

   28.995,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas Turbine

   36.295,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande W-Flow

   36.295,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande Turbine

   41.795,00 Per stuk

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is een veelzijdig apparaat dat de voordelen van een zwembad en een spa combineert. Het beschikt over krachtige jets die tegenstroom creëren, waardoor gebruikers op één plek kunnen zwemmen. Tegelijkertijd biedt het de ontspanning van hydrotherapie met ingebouwde spa-jets voor massages en verlichting van spierspanning. Dankzij de temperatuurregeling kunt u genieten van warm water voor ontspanning of koeler water voor actieve oefeningen. Met een compact ontwerp past een zwemspa goed in beperkte ruimtes en biedt het jaarrond gebruik, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die zowel fitness als ontspanning willen integreren

Voordelen van een zwemspa

Het hebben van een zwemspa kent vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 1. Compacte Ruimte: Zwemspa’s hebben over het algemeen een kleiner formaat dan traditionele zwembaden, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met beperkte buitenruimte. Ze bieden nog steeds de mogelijkheid om te zwemmen en te ontspannen, maar nemen minder ruimte in beslag.
 2. Zwemmen tegen Stroom: Een van de belangrijkste voordelen van een zwemspa is de mogelijkheid om te zwemmen tegen een kunstmatige stroming. Dit is ideaal voor mensen die graag zwemmen, maar niet de ruimte hebben voor een groot zwembad.
 3. Hydrotherapie en Ontspanning: De ingebouwde spa-jets bieden de voordelen van hydrotherapie. Ze kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn, stress en gewrichtspijn. Dit maakt de zwemspa niet alleen geschikt voor oefeningen, maar ook voor ontspanning.
 4. Temperatuurregeling: Zwemspa’s hebben een geïntegreerd verwarmingssysteem waarmee je de watertemperatuur kunt regelen. Hierdoor kunt u het water warmer maken voor ontspanning en koeler voor oefeningen.
 5. Jaarrond Gebruik: Dankzij de temperatuurregeling en het feit dat zwemspa’s vaak goed geïsoleerd zijn, kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt, zelfs tijdens de koude winterdagen.
 6. Gemakkelijk Onderhoud: In vergelijking met sommige traditionele zwembaden vereisen zwemspa’s minder onderhoud. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen met een drukke levensstijl.
 7. Esthetisch Aantrekkelijk: Zwemspa’s zijn esthetisch aantrekkelijke toevoegingen zijn aan een buitenruimte. Met verlichtingsopties en accessoires hebben ze een luxe en sfeervolle uitstraling.
 8. Gezinsvriendelijk: Zwemspa’s bieden een ruimte waar het hele gezin van kan genieten. Of het nu gaat om zwemmen, spelen of ontspannen, een zwemspa kan een centrale plek worden voor gezinsactiviteiten.

Een zwemspa kopen bij Javedi?

Bij Javedi hebben wij zowel nieuwe als gebruikte zwemspa’s uit voorraad leverbaar. Wij hebben zowel zwemspa’s met een enkele bak als zwemspa’s met een extern jacuzzi gedeelte voor optimale ontspanning. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om u verder te laten informeren over de perfecte zwemspa voor in uw tuin.

Naast zwemspa’s hebben wij ook ruime keuze aan jacuzzi’s van verschillende A-merken.