Zwemspa

Ben jij op zoek naar een nieuwe zwemspa? De zwemspa's van Javedi zijn van het Europese merk Wellis, dit is één van de meest exclusieve jacuzzi merken die er is. Een zwemspa is een combinatie van een jacuzzi en een zwembad. Heerlijk genieten van de massagejets na een lange dag op het werk of een beter conditie krijgen met de W-flow optie.

Filter & sorteer
 • Wellis Spa Danube W-Flow

   21.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas W-Flow

   25.299,00 Per stuk
 • Wellis Spa Danube Turbine

   25.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas Turbine

   31.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande W-Flow

   31.999,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande Turbine

   36.599,00 Per stuk

Zwemspa kopen?

Waarom een Zwemspa kopen? Het is een grote jacuzzi met tegenstroom, zodat je op de gewenste plek kunt baantjes zwemmen, dit noemen we de W-flow. Daarnaast heb je ook opties om heerlijk te ontspannen en te relaxen. Bij Javedi kun je terecht voor de Wellis Danube, Amazonas en Rio Grande. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar met een W-Flow systeem of een Turbine systeem.

Voordelen van een zwemspa?

Een zwemspa is vele malen zuiniger dan een gewoon zwembad. Doordat de zwemspa’s over het algemeen wat kleiner is, zijn de kosten van het verwarmen ook goedkoper. Door gebruik te maken van een cover (deksel) kan de warmte er niet uit ontsnappen en dit betekent dat het water warmer blijft en minder energie kost om de gewenste temperatuur te houden.

Een zwemspa mag je in je tuin plaatsen zonder dat je daar een vergunning voor hoeft aan te vragen, wat vaak wel het geval is bij het aanleggen van traditionele zwembaden.

W-Flow systeem

De zwemspa’s met W-Flow zijn voorzien van Gecko’s gloednieuwe zwem-software. De combinatie met het nieuwe W-Flow-systeem levert een professionele trainingstoepassing op. Je kan kiezen uit zes snelheidsniveaus: van het langzaamste niveau – floaten – tot de zwaarste training. Net als bij een moderne loopband kun je de snelheden van tevoren instellen, de een na de ander, dus tussen zwemsprints kun je langzamere gedeeltes zetten.

Afmetingen zwemspa

De zwemspa’s zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De verschillen zitten vooral in de lengte.Je kunt zwemspa’s in de volgende afmetingen krijgen; 600 x 235 cm, 550 x 235 cm, 450 x 235 cm. De hoogte is van elk type zwemspa hetzelfde en is 147 cm hoog.

Veel mensen kiezen er ook voor om de zwemspa in te laten graven, zodat het nog meer lijkt op een echt zwembad.

Ben je op zoek naar een normale spa? Wij hebben het gehele assortiment van Wellis spa.