Vuurtafels

Ben jij op zoek naar een vuurtafel? Dan ben je bij Javedi aan het juiste adres. Een vuurtafel zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten in een sfeervolle en warme tuin. Maak jouw tuin compleet met een vuurtafel van Javedi. De vuurtafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs. Bekijk het veelzijdige assortiment van Javedi.

Filter & sorteer
  • Vuurtafel Excellent

     1.575,00
  • Vuurtafel River

     1.575,00

Vuurtafel kopen?

Ben je op zoek naar een vuurtafel voor in de tuin die wat extra sfeer en gezelligheid met zich meebrengt? Dan ben je bij Javedi aan het juiste adres! Wij hebben vuurtafels in verschillende soorten en maten. Met een vuurtafel in de tuin kun je eindeloos genieten in de buitenlucht. Vuurtafels zijn momenteel erg populair, vanwege de uitstraling en de sfeer die het met zich meebrengt. Vuurtafels zijn tuintafels met daarin een vuurelement op gas verwerkt. De tafels geven een aangename warmte af en brengen veel gezelligheid met zich mee. Wanneer het buiten iets kouder wordt, dan vult een vuurtafel deze warmte gemakkelijk op. Ervaar zelf het comfort en de luxe van een vuurtafel.

Waarom een vuurtafel?

Een vuurtafel is een goede aanvulling voor bij je loungeset. Het straalt sfeer en gezelligheid uit. Met de vuurtafels van Javedi heb je geen last van rook. De vuurtafel hoeft niet gestookt te worden op hout en je kleren gaan er niet van stinken. Vuurtafels zijn ook erg praktisch, aangezien het zorgt voor warmte en eenvoudig is te koppelen aan een gasfles. Bij vuurtafels op gas is er de mogelijkheid om de gasfles weg te werken met een cover. Daarnaast is het bij sommige modellen mogelijk om de gasfles weg te werken binnen de haard. Ontdek de prachtige vuurtafels bij Javedi!

Vuurtafels in verschillende materialen

Vuurtafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk aan vuurtafels van hout, beton, composiet, staal en aluminium. Bij Javedi vind je vuurtafels in verschillende designs. De vuurtafels van composiet en beton zijn erg goed bestendig tegen de buitenlucht. De vuurtafels van hout, staal en aluminium zijn hier ook goed bestendig tegen, hoewel deze kunnen roesten. Wij raden dus aan om rekening te houden met de weersomstandigheden. Zorg ervoor dat er een hoes om de vuurtafel heen zit in de winter of berg hem goed op.