Wellis Spa Mars

 6.299,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Mars Spa eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Mars

De Wellis Spa Mars is een luxe, maar kleine spa. In deze spa kun je met 3 personen heerlijk genieten van je eigen wellness in je eigen tuin. Je kunt met 2 personen tegelijk liggen, met een zitplaats in de midden. Deze spa is ideaal voor in een klein tuin, of als je een 2-persoons huishouden hebt. Door de indeling is deze spa ook ideaal te plaatsen op een balkon of dakterras.

Waarom een Spa Mars?

De Wellis Spa Mars heeft een indeling die qua 3-persoons spa’s minder gebruikelijk, maar het meest populair is. Ondanks het kleine formaat kun je met 2 personen in deze spa liggen en heb je daarnaast ook nog dezelfde kijkrichting. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een televisie bij de spa plaatst, zodat je samen onder het genot van een drankje kunt genieten van de voetbalwedstrijd of F1 race. Deze spa is daarnaast aan te sluiten op geaard stopcontact met de 230V stekker die eraan verbonden is. Hierdoor hoef je geen aanpassing te maken voor het stroom om toch te kunnen genieten van je eigen wellness in de tuin.

Wellis Spa Mars bekijken?

Is de Wellis Spa Mars het model wat je interesseert? Deze spa is bij Javedi verkrijgbaar in verschillende kleuren en uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend proef te zitten in onze showroom. Bij de aankoop van een Wellis spa bij Javedi zit standaard een isolerende thermocover inbegrepen. In onze showroom of per telefoon kan 1 van onze adviseurs nog veel meer vertellen over voordelen van deze spa. Je kunt vrijblijvend bij ons langskomen in onze showroom, maar wil je zeker weten dat 1 van onze adviseurs beschikbaar is? Dan raden wij je aan om even telefonisch contact op te nemen voor je bezoek via 050-2003270. Ook in de weekenden en avonduren zijn wij bereikbaar en op afspraak geopend.

Is de Wellis spa Mars toch te klein voor jou of zoek je een ander model? Wij hebben 15 verschillende modellen spa’s in onze showroom staan. Onze Wellis Spa Venus is bijvoorbeeld een erg populair type onder de iets grotere spa’s

Aantal personen

3 Personen

Aantal ligplaatsen

2 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

1 zitplaats

Aantal Jets

37 jets

Afmeting Spa

213 x 160 cm

Hoogte Jacuzzi

76 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Nee

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Mars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Compacte spa geschikt voor 3 personen!
  • Plug & Play (Op 230V)!
  • Te bekijken in onze Showroom!