IJsbaden

Begin de dag vol energie of sluit uw intensieve sportsessie effectief af met een ijsbad van Javedi. Een ijsbad heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Uw lichaam ervaart een korte reset en er komt adrenaline vrij. Na het nemen van een ijsbad voel u zich fris en energiek. Verleg uw grenzen bij Javedi.

Filter & sorteer
 • The Alps

   3.990,00
 • The Everest

   4.950,00
 • The Kilimanjaro

   8.990,00
 • The Mont Blanc

   18.990,00

Waarom een ijsbad?

Een ijsbad wordt steeds populairder. Dit komt door de vele gezondheidsvoordelen die een ijsbad biedt. Met de juiste ademhalingstechnieken en focus kunt u uw dag een kickstart geven. Een ijsbad zorgt voor een ontspannende werking op lichaam en geest. Na het nemen van een ijsbad voelt u zich fris en energiek.

Voordelen van een ijsbad

 • Sterker immuunsysteem: Bij het nemen van een ijsbad maakt uw lichaam witte bloedcellen aan om u te beschermen tegen de extreme kou. Daarnaast activeert kou bruin vet. Dit is een goed vet, wat energie gebruikt om uw lichaam op te warmen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die dagelijks een ijsbad nemen 29% minder vaak ziek worden.
 • Verleg je grenzen: Het nemen van een ijsbad zorgt voor een kickstart van uw dag. Verleg mentale grenzen door de overwinning op uzelf bij het nemen van een ijsbad. Dit geeft u zoveel energie.
 • Verfrissende en verhelderende werking: Na het nemen van een ijsbad voel u zich fris en energiek. Uw lichaam krijgt een korte schok van de extreme kou, wat uw alertheid verhoogt. Hierdoor is geen uitdaging te groot!
 • Het verbetert de bloedsomloop: Bij het nemen van een ijsbad knijpen bloedvaten samen. Uw bloed gaat beter stromen doordat u de elasticiteit traint van uw bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat het bloed in uw lichaam sneller zuurstof, vitamines en mineralen naar de belangrijke plekken in het lichaam brengt. Tegelijkertijd worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

IJsbad kopen?

Binnen de wereld van ijsbaden zijn er verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij Javedi. Er is dus altijd een model dat past bij uw wensen en behoeften. Javedi helpt u graag bij deze zoektocht. Onze experts staan 7 dagen per week op afspraak voor u klaar. Neem contact op of kom langs in onze 1.000 m² grote showroom!