Wellis Spa

Bent u opzoek naar een kwaliteitsspa van Wellis? Bij Javedi hebben wij meer dan 50 Wellis spa's op voorraad. Wellis Spa is een Europees kwaliteitsmerk op het gebiede van spa's (ook wel jacuzzi genoemd). Het staat bekend om haar therapeutische massage, ergonomische kuipen en extreem goede isolatie. Daarnaast zijn de spa's van Wellis ontworpen als sierraad voor in de tuin.

Filter & sorteer
 • Wellis Spa Kilimanjaro Life

  Wellis Spa Kilimanjaro Life

  Vanaf:  15.495,00 Per stuk
 • Wellis Spa Everest Life

  Wellis Spa Everest Life

  Vanaf:  15.495,00 Per stuk
 • Wellis Spa Danube W-Flow

   23.995,00 Per stuk
 • Wellis Spa Olympus

   24.895,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas W-Flow

   27.845,00 Per stuk
 • Wellis Spa Danube Turbine

   28.995,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas Turbine

   36.295,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande W-Flow

   36.295,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande Turbine

   41.795,00 Per stuk

Waarom een Wellis Spa?

Wellis is een zeer bekend kwaliteitsmerk in de wellness branche. De spa’s van Wellis zijn dan ook te vergelijken met andere kwaliteitsmerken als Hotspring en Sundance, maar doordat deze spa’s in Europa gemaakt worden kunnen deze spa’s qua prijs meekomen met de spa’s die gemaakt worden in het verre Oosten. Een Wellis Spa staat bekend om de kwaliteit en dat ze zeer energiezuinig zijn. Zowel de kuip, de omkasting en de vloer is geheel geïsoleerd waardoor de warmte die de spa produceert maximaal behouden blijft.

Ruim assortiment

Wellis Spa heeft een zeer breed assortiment aan jacuzzi’s. De spa’s van Wellis zijn verkrijgbaar voor 3 personen, maar ook voor 5, 6 of 10 personen. Daarnaast heeft Wellis ook verschillende zwemspa’s in het assortiment. De modellen van Wellis zijn veelal verkrijgbaar in een standaard versie, maar ook in een deluxe versie. Zo kunt u altijd de luxe krijgen die u wilt, maar kunnen wij ook altijd een jacuzzi aanbieden die past binnen uw budget.

Bezoek onze showroom

Wij hebben alle Wellis Spa’s in onze showroom staan. In onze showroom is het mogelijk om proef te zitten in 1 van onze jacuzzi’s. Dit kan zowel droog en indien gewenst met warm water. Zo ervaart u echt de kwaliteit van Wellis. Wij zorgen altijd dat er een adviseur voor u aanwezig is die u alles kan uitleggen qua massage en werking van de spa’s. Bent u gewoon aan het oriënteren, ook dan helpen wij u graag verder en nodigen wij u uit om vrijblijvend eens langs te komen bij ons in Ruinerwold.