Wellis Spa Danube W-Flow

 23.995,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Danube W-Flow? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Aantal
23995

Wellis Spa Danube W-Flow

De Wellis Spa Danube W-Flow is onderdeel van de Swimline serie van Wellis. De spa biedt unieke oplossingen, beschikbaar met semi-omkasting ontwerp. Het ontwerp bevat nu twee zitplaatsen. Onderwater visuele verlichte fontein jets aan beide zijden. Een opzij gemonteerde filter kast wordt nu geplaatst aan het einde van de spa om het float gebied tot 50 cm breder te maken. De W-Flow functie biedt specifieke trainingsoplossingen met aangepaste zwemfuncties.

Waarom een Wellis Spa Danube W-Flow?

De Wellis Spa Danube W-Flow is een zwemspa met een unieke combinatie van comfort en prestaties. De Wellis Spa Danube beschikt over alle nieuwste functies zoals 4KW Wi-Fi Control® en SmartStart®. Door de afmeting van de Wellis Spa Danube W-Flow past deze ook gemakkelijk in een hoekje van je tuin. Het bad heeft een afmeting van 450 x 235 x 147 cm. Op zoek naar een Spa met Turbine systeem? Kijk dan eens naar de Danube Turbine Spa.

W-Flow Systeem

Het W-Flow Systeem, in plaats van drie hydro massagepompen, beschikt over een watercirculatie van 180m3 per uur. Door zijn unieke W-Flow systeem ervaart u een grotere flow breedte dan bij andere zwemspa’s in de markt. Deze zwemspa heeft een ongelooflijke kracht. 

De Wellis Swim Spa Danube W-Flow heeft een uniek schuifmechanisme dat beweeglijke stroommuren mogelijk maakt. De breedte van de waterstroom is nu 50-60 cm. Het verschil tussen de stromingsrichtingen van het water en de hartlijn van de spa is 0°, waardoor je perfect in balans kunt zwemmen.

Wellis Spa Danube W-Flow kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en is de Danube W-Flow Spa wat voor jou? Je kunt de Spa bij Javedi bestellen. Daarbij kun je er voor kiezen om de spa op te halen of af te laten leveren. Naast het leveren is het ook optioneel om de spa te laten installeren op locatie door onze experts. 

Ben je toch niet helemaal op zoek naar de Spa Danube W-Flow? Wellicht is de Wellis Spa Everest dan iets voor jou. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Ruinerwold om onder het genot van een kop koffie de verschillende spa’s te bekijken. Maak hiervoor een afspraak om er zeker van te zijn dat er een adviseur voor je klaar staat!

Aantal personen

3 Personen

Aantal ligplaatsen

0 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

2 zitplaatsen

Aantal Jets

24 jets

Afmeting Spa

450 x 240 cm

Hoogte Jacuzzi

147 cm

Kuipkleur

Sterling Silver

Besturingsysteem

Smart Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Danube W-Flow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor Beginnende & Professionele Zwemmers!
  • Stoomsnelheid tot 2.5 KM/U!
  • Combineer Wellness met Sportactiviteiten!