Wellis Spa Elbrus Life

 13.299,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Wellis Spa Elbrus Life eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Elbrus Life

De Wellis Spa Elbrus Life is de perfecte spa voor grote gezelschappen. Er is namelijk plaats voor 7 personen tegelijk. De Elbrus Life is afkomstig uit de PeakLine serie van Wellis Spa. Het bad beschikt over 7 zitplaatsen. De afmetingen van het bad zijn 236 x 236 cm en de hoogte is 95 cm.

Waarom een Wellis Spa Elbrus Life?

Deze luxe spa is onderdeel van de PeakLine serie van Wellis. Dit is de categorie dat zich richt op het hoogsegment. De spa is voorzien van 3 x 3 pk hydromassagepompen en maar liefst 78 massagejets. Op zoek naar een spa met meer massagejets? Dan is de Wellis Spa Everest Life perfect voor jou! De Elbrus 230 is verlicht met 16 exclusieve leds + Central + StarLight verlicht hoekelement. Om de spa schoon te houden is er een UV-C lamp en antibacterieel filter geplaatst. Het bad is voorzien van een Pop-Up Bluetooth 2.1 audiosysteem. Daarnaast is het mogelijk om de spa te bedienen met je smartphone, door de ingebouwde WiFi.

Het frame is gemaakt van Wellis polystyreen en de omkasting van onderhoudsvrije kunststof. Het bad is hierdoor optimaal geïsoleerd. De Wellis Spa Elbrus Life is geproduceerd in Hongarije en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Wellis Spa Elbrus Life kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en is de Elbrus Life Spa wat voor jou? Je kunt de spa bij Javedi bestellen. Daarbij kun je er voor kiezen om de spa op te halen of af te laten leveren. Naast het leveren is het ook optioneel om de spa te laten installeren op locatie door onze experts. 

Aantal personen

7 Personen

Aantal ligplaatsen

0 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

7 zitplaatsen

Aantal Jets

78 jets

Afmeting Spa

230 x 230 cm

Hoogte Jacuzzi

90 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

UV Lamp

Fontein

Ja

Artikelnummer: 81005

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Elbrus Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Ruime spa met 7 Zitplaatsen!
  • Maarliefst 78 massagejets!
  • Te bekijken in onze Showroom!