Wellis Spa Amazonas W-Flow

 27.845,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Amazonas W-Flow Zwemspa eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Aantal
27845

Wellis Spa Amazonas W-Flow

De Wellis Spa Amazonas W-Flow is onderdeel van de Swimline serie van Wellis. De Amazonas W-Flow is een grote zwemspa met daarin twee zitplaatsen. Aan het einde van de zwemspa is een filterkast gebouwd. De spa is ideaal voor flexibel gebruik en de perfecte combinatie tussen relaxen en zwemmen.

Waarom een Wellis Spa Amazonas W-Flow?

De Wellis Spa Amazonas W-Flow is een zeer luxe zwemspa. Het frame bestaat uit roestvrij-staal en daarnaast is de spa met glasvezel versterkt. De Amazonas W-Flow is geïsoleerd met 2 cm Polyethyleen schuim. Er zit een hydromassagepomp in van 3 pk met één snelheid + een circulatiepomp. De 3 Tegenstroompompen zijn van 3 pk met twee snelheden. De bediening van de spa wordt geregeld via Touchscreen of via je je smartphone. In totaal zitten er 27 jets in de spa. Daarnaast zijn er 6 fonteinen ingebouwd voor de beleving. Om het water hygiënisch te houden, zijn er 4 antibacterieel filters ingebouwd + een UV-C lamp. Het audiosysteem is van Aquasoul Pro 4.1. Op zoek naar een Amazonas met Turbine systeem? Dan is de Amazonas Turbine echt iets voor jou!

W-Flow systeem

De zwemspa’s met W-Flow zijn voorzien van Gecko’s gloednieuwe zwem-software. De combinatie met het nieuwe W-Flow-systeem levert een professionele trainingstoepassing op. Je kunt kiezen uit zes snelheidsniveaus: van het langzaamste niveau – floaten – tot de zwaarste training. Net als bij een moderne loopband kun je de snelheden van tevoren instellen, de een na de ander, dus tussen zwemsprints kun je langzamere gedeeltes zetten. De stroomsnelheid kan aangepast worden: 0,4-2,5 km/h.

De innovatieve stroomgenerator W-Flow zorgt voor een uitstekende en snellere waterstroom van 180 m³/h. Dankzij In.Touch2™ en In.Touch3™ kan je handmatig of op afstand instellen wanneer je wilt dat de spa verwarmd wordt en warmte wordt opgeslagen in de hoogwaardige geïsoleerde ISOPOD™ gammatank.  

Wellis Spa Amazonas W-Flow kopen?

Heb je een keuze kunnen maken en is de Amazonas W-Flow Spa wat voor jou? Je kunt de Spa bij Javedi bestellen. Daarbij kun je er voor kiezen om de spa op te halen of af te laten leveren. Naast het leveren is het ook optioneel om de spa te laten installeren op locatie door onze experts. 

Ben je toch niet helemaal op zoek naar de Spa Amazonas W-Flow? Wellicht is de Wellis Spa Elbrus 230 dan iets voor jou. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Ruinerwold om onder het genot van een kop koffie de verschillende spa’s te bekijken. Maak hiervoor een afspraak om er zeker van te zijn dat er een adviseur voor je klaar staat!

 

 

Aantal personen

3 Personen

Aantal ligplaatsen

0 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

2 zitplaatsen

Aantal Jets

27 jets

Afmeting Spa

550 x 235 cm

Hoogte Jacuzzi

147 cm

Kuipkleur

Sterling Silver

Besturingsysteem

Smart Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 20A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Amazonas W-Flow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor Beginnende & Professionele Zwemmers!
  • Stroomsnelheid tot 2.5 KM/U!
  • Combineer Wellness met Sportactiviteiten!