Wellis Spa Everest Life

Vanaf:  15.495,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Everest Life Spa eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Everest Life

De Lifeline van Wellis Spa is de gloednieuwe serie met vele innovaties. De Wellis Spa Everest Life is de meest energiezuinige spa op de markt verkrijgbaar. Met 61 patenten op deze spa is de Wellis Spa Everest uniek in zijn soort. Deze spa is in 2 versies verkrijgbaar (Deluxe & Premium). De Premium versie van de Everest heeft een ingebouwde warmtepomp in de verlichte trap, hierdoor heeft deze spa een bewezen verbruik van 2.9 kWh per dag.

Zeer energiezuinig

De Wellis Spa Everest beschikt over het WOW systeem. Met een elektrische waterverdeler wordt er 75% meer druk gegeven terwijl er 45% minder energie wordt verbruikt ten opzichte van de handbediende diverters. Hierdoor zit er een echte therapeutische massage in de jacuzzi. Daarnaast is deze spa standaard uitgerust met 3.5 cm polyfoam isolatie binnen de gehele omkasting. Hierdoor blijft de warmte van de spa behouden.

Deluxe of Premium?

Deze Wellis Spa Everest is verkrijgbaar in 2 verschillende versies. De Premium versie is het meest uitgebreid en heeft een ingebouwde warmtepomp. Daarnaast heeft deze een WIS In-Line Systeem waardoor de waterkwaliteit 24/7 wordt gemonitord via de app op de Smartphone. Ook heeft de Premium versie een verlichte Jets Light-Zone. De lichtgevende jets zorgen voor een verlichting in het water. Ook hier heeft Wellis een patent op.

Aantal personen

5 persoons

Aantal ligplaatsen

2 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

3 zitplaatsen

Aantal Jets

68 jets

Afmeting (LxBxH)

236 x 236 cm

Hoogte Jacuzzi

95 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 20A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

Ozmix™ System (Ozon + mixer)

Waterval

Ja

Fontein

Ja

Warmtepomp

Inclusief bij Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Everest Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Meest Energiezuinig spa ter wereld
  • Warmtepomp inclusief bij Premium uitvoering
  • Te bekijken in onze Showroom!