Wellis Spa Atlas Life

Vanaf:  12.195,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Atlas Life? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Atlas Life

De Wellis Atlas Life is een zeer luxe spa uit de Wellis Spa collectie. Deze spa biedt plaats aan 6 personen en heeft een zeer unieke massage. De 4 Infinity jets waar Wellis een patent op heeft geven een optimale massage. Daarnaast is de Wellis Atlas Life uitgerust met het WOW-system. Dit is een elektronische verdeler waarmee je 75% sterkere waterdruk krijgt. Ook zorgt dit WOW-systeem voor 45% lager verbruik. De Wellis Atlas Life beschikt over 43 massagejets die worden aangestuurd door 1 zeer krachtige 3PK hydromassagepomp. Op deze spa zit een Wi-Fi module waardoor u de spa met uw telefoon kunt bedienen. Ook zit er een versterkt audiosysteem in deze spa. Tijd voor een feestje dus!

Deluxe of Premium

Deze spa is verkrijgbaar in een Deluxe en Premium versie. Daarnaast zit er ook een voorbereiding voor warmtepomp op deze spa. Deze zit verwerkt in de Smart-In Step. De Premium versie heeft ten opzichte van de Deluxe versie extra features. Zo heeft de Premium versie een WIS In-Line systeem. Dit is een ingebouwde water kwaliteitsmeter. Dit systeem meet de kwaliteit van het water en geeft op basis daarvan advies om de waterkwaliteit te waarborgen. Daarnaast heeft de Premium spa een verlichte Jets Light-Zone die voor veel verlichting in het bad zorgen.

De Wellis Atlas Life is in onze showroom te bekijken. Graag laten wij u in het echt zien wat deze spa zo bijzonder maakt en waarom dit echt een parel voor in uw tuin is. Wij hebben de volledige Wellis Spa collectie in onze showroom beschikbaar en laten u graag alle verschillen zien.

 

 

Aantal personen

6 Personen

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

46 jets

Afmeting Spa

200 x 200 cm

Hoogte Jacuzzi

91 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Ja

Uitvoering

Deluxe, Deluxe + Smart-In Step & Warmtepomp, Premium, Premium + Smart-In Step & Warmtepomp

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Atlas Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 6 personen.
  • Zeer energiezuinig
  • Te bekijken in onze Showroom!