Wellis Spa Kilimanjaro Life

Vanaf:  15.495,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd geworden naar de Wellis Spa Kilimanjaro? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Kilimanjaro

De Wellis Spa Kilimanjaro is een zeer gewild type uit de PeakLine serie van Wellis. Dit is de premium lijn van Wellis. De Spa Kilimanjaro heeft 5 zitplaatsen en een ligplaats. Het biedt een unieke ervaring voor 6 personen tegelijk. De afmetingen van de Spa Kilimanjaro zijn 230 x 230 cm. De hoogte van de jacuzzi is 94 cm.

Waarom een Spa Kilimanjaro?

De Kilimanjaro komt uit de premium lijn en dit is goed terug te zien in de prestaties. Er zitten drie krachtige hydromassagepompen in van 3 pk. In totaal telt het bad maar liefst 64 massagejets. De Wellis Spa Kilimanjaro is voorzien van 13 exclusieve leds + Central + StarLight verlicht hoekelement. Om het water schoon te houden, is de spa voorzien van een UV-C lamp en een antibacterieel filter. Ook is er een MyMusic Bluetooth 2.1 audiosysteem ingebouwd in de spa. Dit geeft je de mogelijkheid om je smartphone te verbinden met de spa en naar je favoriete muziek te luisteren tijdens het bubbelen. Het besturingssysteem wordt bediend met touchscreen en het bad beschikt over ingebouwde WiFi. Liever een besturingssysteem dat wordt bediend met knoppen? Dan is de Wellis Spa Kilimanjaro Standard echt iets voor jou.

Spa Premium/Deluxe

De Kilimanjaro Spa Premium word met een warmtepomp geleverd waardoor het stroomverbruik een stuk minder word. De warmtepomp zit ingebouwd in de Wellis smart-in-step waardoor de warmtepomp erg mooi is weggewerkt. De Premium verbruikt 2,9 kwh per dag en de Deluxe 4,5 kwh dat is een aanzienlijk verschil. Natuurlijk is de Premium daardoor wat duurder maar dat betaald zich uiteindelijk wel terug in het stroomverbruik. Daarnaast heeft de premium een WIS In-Line Systeem waardoor de waterkwaliteit 24/7 wordt gemonitord via de app op de Smartphone. Ook heeft de Premium versie een verlichte Jets Light-Zone. De lichtgevende jets zorgen voor een verlichting in het water. Voor de rest zijn de spa’s identiek aan elkaar.

Europese kwaliteit spa

Het frame van de Spa Kilimanjaro is gemaakt van polystyreen en de omkasting van onderhoudsvrij kunststof. Dit komt ten goede aan de duurzaamheid, isolatie en beveiliging van de spa. De Wellis Spa Kilimanjaro is geproduceerd in Hongarije en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Hierdoor ben je verzekerd van Europese kwaliteit.

Wellis Spa Kilimanjaro kopen?

Heb je de keuze gemaakt en past de Wellis Spa Kilimanjaro helemaal bij jou? Dan kun je deze bestellen via Javedi. Hierbij kun je kiezen om de spa zelf op te halen of te laten bezorgen door ons. Optioneel kun je ook kiezen om de jacuzzi te laten installeren door een van onze experts.

Weet je niet 100% zeker of de Wellis Spa Kilimanjaro de goede keuze is? Wellicht is de Wellis Spa Jupiter dan iets voor jou. Wij nodigen je graag uit bij ons in de showroom in Ruinerwold. Hier kunnen wij je informatie en advies geven over alle spa’s onder het genot van een kop koffie. Plan een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze specialisten aanwezig is!

Aantal personen

6 Personen

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

64 jets

Afmeting Spa

230 x 230 cm

Hoogte Jacuzzi

94 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko Touch

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

UV Lamp

Fontein

Ja

Uitvoering

Deluxe, Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Kilimanjaro Life” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Zeer diepe Spa geschikt voor 6 personen!
  • Drie krachtige 3pk hydromassagepompen
  • Te bekijken in onze Showroom!