Wellis Spa kopen?

Wellis Spa is een A-merk op het gebied van spa's. De spa's van Wellis worden gemaakt in een Europese fabriek. Doordat de spa's in Europa gemaakt worden staat Wellis bekend om A-kwaliteit, goede isolatie en snelle levertijden. Javedi is een Premium Partner van het merk Wellis en biedt dus dezelfde baden, voorwaarden en garanties die je van een kwaliteitsspa mag verwachten.

Filter & sorteer
 • Wellis Spa Danube Turbine

   25.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Amazonas Turbine

   31.499,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande W-Flow

   31.999,00 Per stuk
 • Wellis Spa Rio Grande Turbine

   36.599,00 Per stuk

Wellis Spa kopen?

Ben jij op zoek naar een Wellis Spa? Javedi in Ruinerwold is een premium partner van Wellis. De spa’s van Wellis zijn een van de meest exclusieve merken op gebied van jacuzzi’s. Wellis Spa’s worden gemaakt in Europa, waardoor de kwaliteit ten allen tijde gewaarborgd wordt. Bij ons kun je terecht voor de gehele collectie van Wellis, of je nou op zoek bent naar 3-persoons of 10-persoons spa, bij Javedi slaag je altijd!

Waarom een jacuzzi van Wellis?

Wellis staat bekend om haar kwaliteit. De spa’s van Wellis worden geproduceerd in Hongarije waardoor ze altijd voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Ook de garantieregeling voor een spa van Wellis bij Javedi is top geregeld. Je krijgt 3 jaar garantie op alle (elektrische) onderdelen, 5 jaar op kuip en 10 jaar op de constructie. Ten opzichte van andere merken krijg je bij een spa van Wellis ook garantie op de uren die nodig zijn om de jacuzzi te maken.

Extreem goed geïsoleerd

Het isoleren van de spa is met de huidige energieprijzen natuurlijk zeer belangrijk. Wellis staat bekend om een extreem goede isolatie in de spa. De kuip van een spa van Wellis is bijvoorbeeld 3 keer zo dik als een gemiddeld Chinees bad. Daarnaast heeft een standaard spa 1 cm polyfoam isolatie in de omkasting en heeft het vloerisolatie. Het is zelf mogelijk om dit uit te breiden tot 3,5 cm isolatie. De warmte van de spa blijft dan maximaal in het bad. Hierdoor blijven de stookkosten binnen de perken.

Verschillende spa’s van Wellis

De spabaden van Wellis zijn in verschillende maten en prijscategorieën verkrijgbaar. Om te concurreren met de Chinese markt is er een budgetlijn waardoor je al een Wellis Spa kunt aanschaffen vanaf 6299 euro. Daarnaast zijn er ook exclusievere spa’s. De Wellis Spa Everest is bijvoorbeeld verkrijgbaar voor 18999 euro. Naast de reguliere spa’s heeft Javedi ook verschillende zwemspa’s van Wellis staan waar je naast genieten ook een work-out kunt doen in een (verwarmd) bad.

Onze showroom bezoeken?

Het kopen van een Spa doet niet iedereen via het internet. Javedi heeft een showroom waar de verschillende spa’s te bewonderen zijn. Kom je langs om eens te kijken of proef te zitten? Javedi is op afspraak 7 dagen per week geopend. Neemt contact met ons op of kom langs bij ons in Ruinerwold!