Infraroodsauna kopen?

Ben jij op zoek naar een Infraroodsauna of een infraroodcabine? Een infraroodsauna kent vele voordelen ten opzichte van een traditionele sauna. Zo verwarmt het niet de lucht, maar de personen. Hierdoor blijft het aangenaam vertoeven in de sauna en kun je heerlijk relaxen.

Filter & sorteer
  • Infraroodsauna 1 persoons

     2.295,00 Per stuk
  • Infraroodsauna 2 persoons

     2.695,00 Per stuk
  • Infraroodsauna 4 persoons

     6.095,00 Per stuk

Wat is een infraroodsauna?

Een infraroodsauna is een cabine die verwarmt wordt door infraroodstraling. Hierdoor worden de personen en objecten binnen de sauna verwarmt en is er geen hete lucht vorming. De straling zorgt ervoor dat je hetzelfde gevoel ervaart als dat je in de zon ligt. Hierdoor krijg je al snel een ontspannend gevoel in de sauna. In een infraroodsauna kun je ook onbeperkt genieten zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor je lichaam. Een infraroodsauna zorgt voor ontspanning in je spieren en voor een gezonde bloedsomloop.

Voordelen van een infrarood sauna

Ten opzichte van een traditionele Finse sauna kent een infraroodsauna vele voordelen. Allereerst blijft de temperatuur op een aangenaam niveau. Gemiddeld wordt het 40 tot 50 graden in een infraroodsauna ten opzichte van 90 graden in een Finse sauna. Daarnaast is het energieverbruik tot wel 5 keer lager dan bij een elektrische sauna. Een infraroodsauna kan vaak op het lichtnet worden aangesloten, hierdoor is dit makkelijk te installeren en kun je snel en onbeperkt genieten van je eigen sauna.

Kosten van een infrarood sauna

De kosten van het kopen van een infraroodsauna of het verbruik van een infraroodsauna is al lang niet meer zo hoog als wat het is geweest. Een infraroodsauna is bij Javedi al te verkrijgen vanaf 2395 euro. Het energieverbruik van een gemiddelde sauna is gemiddeld 2000 watt. Bij gemiddeld (3 keer per week) verbruik zijn de kosten voor het gebruik van een infrarood sauna ongeveer 1 euro per week.

Infraroodsauna’s bekijken?

Naast dat je onze sauna’s op onze website kunt bekijken en bestellen, is het ook mogelijk om een infraroodsauna te bekijken bij ons in de showroom. Onze experts vertellen je dan graag veel meer over de voordelen en waar je op moet letten bij de aankoop van een sauna.