Infraroodsauna 4 persoons

 6.095,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij deze 4-persoons Infraroodsauna eerst bekijken voordat je deze sauna aanschaft? Bezoek onze showroom!

Aantal
6095

Op zoek naar een 4-persoons infraroodsauna van Javedi? Deze sauna kenmerkt zich door het snelle opwarmen via de infraroodlampen. Je kunt de snelheid verwarmen vergelijken met een gloeilamp. Daarnaast heeft de sauna een hoog thermisch rendement. Het verbruikt 30% minder energie dan vergelijkbare sauna’s. De levensduur van deze sauna ligt op 5000 tot 7000 uur.

De straling van deze infrarood is onzichtbaar en geeft hetzelfde gevoel als de straling van de zon. Deze straling verwarmt niet de lucht binnen de sauna, maar echt de objecten die zich binnen de sauna bevinden. De straling zorgt ervoor dat je gaat zweten waardoor afvalstoffen uit je lichaam zullen verdwijnen. Deze infraroodsauna is niet schadelijk voor je lichaam.

De sauna heeft een hoogte van 205 cm. In verband met de ventilatie bovenop de sauna is er een ruimte van minimaal 225 centimeter hoog aanbevolen waar je de sauna plaatst. Daarnaast is de sauna 204 cm breed en heeft het een diepte van 201 cm.

Deze 4-persoons infraroodsauna van Javedi wordt geleverd in een bouwpakket met duidelijke omschrijving. Het in elkaar zetten van deze sauna zal met de juiste ruimte ongeveer een dagdeel in beslag nemen.

Materiaal

Gehard glas, Hemlock

Breedte

204 cm

Infraroodstralers

8x 350 watt Fullspectrumstraler totaal 2800 watt

Verlichting

2x Chromotherapie LED

Audio

FM, AUX, USB, Bluetooth

Elektrische Aansluiting

380V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Infraroodsauna 4 persoons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Zeer energiezuinig
  • Geschikt voor 4 personen
  • Ontspanning voor je spieren