Javedi Spa

Bent u op zoek naar een jacuzzi die de nieuwe technologieën omarmt, die energiezuinig is en een stijlvolle toevoeging aan uw tuin is? Dan is de Javedi Spa een perfecte keuze. De Javedi Spa brengt moderne luxe naar uw eigen tuin en geniet van de voordelen van onstpanning en hydrotherapie, op elke gewenst moment. Bekijk hieronder de verschillende Javedi Spa's.

Filter & sorteer
 • Javedi Spa Shallow

   6.950,00 Per stuk
 • Javedi Spa Titanium

   8.450,00 Per stuk
 • Javedi Spa Grenade

   9.950,00 Per stuk
 • Javedi Spa Everglow

   11.950,00 Per stuk

Waarom de Javedi Spa?

De Javedi Spa is een ontwikkeling die is ontstaan uit meer dan 30-jaar spa ervaring. De Javedi Spa bevat alles wat volgens onze klant een spa moet bezitten. De spa’s zitten bomvol massagejets die u ontspanning geeft met zowel waterstralen als lucht. De spa heeft zowel de binnenkant als buitenkant verlicht. De Javedi Spa is uitgerust met het welbekende Balboa systeem. Het acryl is Amerikaans. Zo bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Verlichte omkasting

De Javedi onderscheidt zich van andere spa’s doordat zowel de binnenkant als de buitenkant verlicht is. De spa zorgt niet alleen voor rust, maar geeft ook een vleugje elegantie en sfeer aan uw tuin. Wilt u ‘s avonds met vrienden in de spa of creëert u een romantische setting? De verlichte omkasting geeft een extra vleugje magie aan uw moment.

Massagejets en Airblower

In de Javedi Spa zitten zowel massagepompen als een airblower. De massagepompen zorgen voor massage in de vorm van waterstralen vanuit de jets. U kunt de toevoer van de druk eenvoudig bedienen naar eigen wens. Ook zit er standaard een airblower in deze spa’s. De airblower zorgt voor zachte luchtbellen in het bad. Zo krijgt u daadwerkelijk u eigen bubbelbad.

Javedi Spa kopen?

De Javedi Spa maakt van uw tuin een oase van rust. In onze showroom hebben wij verschillende modellen van dit merk staan. De Javedi spa is zowel verkrijgbaar in een 3-persoons spa, als een 5 of 6-persoons spa. Kom langs om de magie van de Javedi Spa te proeven.