Javedi Spa Kopen?

De Javedi Spa is een A-merk Spa gemaakt in Europa. Deze spa's staan bekend om een erg dikke kuip met goede isolatie. De warmte die de spa afgeeft blijft maximaal binnen de spa om zo goedkoop mogelijk te kunnen relaxen. De Javedi spa is exclusief verkrijgbaar bij Javedi. Het is mogelijk om in deze spa's te komen proefzitten bij ons in Ruinerwold!

Filter & sorteer
 • 8%sale

  Javedi Spa Happiness

   5.499,00 Per stuk
 • Javedi Spa Cheers

   5.999,00 Per stuk
 • Javedi Spa Suerte

   5.999,00 Per stuk
 • Javedi Spa Paradise

   8.199,00 Per stuk

Javedi Spa kopen?

Ben jij op zoek naar een Javedi spa? Dan ben je bij Javedi aan het juiste adres. De spa’s van Javedi worden gemaakt in Europa, waardoor de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd wordt. De spa’s uit deze collectie zijn 3-persoons of 6-persoons, dus bij Javedi slaag je altijd!

Waarom een jacuzzi van Javedi?

Een Javedi spa staat bekend om haar Europese kwaliteit. De spa’s worden geproduceerd in Europa, waardoor ze altijd voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. De Javedi spa is goedkoper dan een Wellis spa, hoewel dit kwalitatief niet te merken is. Bij aankoop van een Javedi spa ben je verzekerd van garantie. Je krijgt 3 jaar garantie op alle (elektrische) onderdelen, 5 jaar op de kuip en 10 jaar op de constructie.

Goede isolatie

De Javedi spa’s worden geproduceerd in Europa en zijn daardoor erg goed geïsoleerd. Dit is natuurlijk erg belangrijk met de huidige energieprijzen. De kuip van de Javedi spa is bijvoorbeeld 3 keer dikker dan een gemiddeld Chinees bad. Het is zelfs mogelijk om een Javedi spa extra te isoleren. Hierdoor blijven de energiekosten binnen de perken.

Onze showroom bezoeken?

Ben je geïnteresseerd in een van onze Javedi spa’s? Kom langs in onze showroom! De showroom van Javedi is gevestigd in Ruinerwold en hier zijn verschillende spa’s te bewonderen. Het is ook mogelijk om proef te zitten. Javedi is 7 dagen per week op afspraak geopend. Neem contact op of kom langs bij ons in Ruinerwold!