Finse sauna 5-persoons

 5.495,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij deze 5-persoons Finse sauna eerst bekijken voordat je deze sauna aanschaft? Bezoek onze showroom!

Aantal
5495

Ben je op zoek naar een Finse sauna voor 5 personen? Bij Javedi hebben wij een ruim aanbod Finse sauna’s. Een Finse sauna kenmerkt zich door de hoge temperatuur die wordt gegenereerd door een kachel. Hierdoor ga je zweten en zullen afvalstoffen uit je lichaam worden afgevoerd. Je spieren gaan hierdoor ontspannen en het is goed voor je gehele gezondheid.

Het gebruiken van een sauna is een effectieve manier van sporten en om gewicht te verliezen. Het gebruik van een Finse sauna heeft namelijk een positief effect op ons metabolisme. Dit kan leiden tot gewichtverlies. Een kwartier in de sauna staat gelijk aan 1 uur wandelen.

Naast het sporten heeft deze Finse sauna ook een positief effect op stress. Heb jij bijvoorbeeld slapeloosheid? Dan kan het regelmatig gebruik van een Finse sauna dit verbeteren. Door het gebruik zul je namelijk sneller een diepere slaap ondervinden.

Deze Finse sauna voor 5 personen heeft 2 verschillende bankjes binnenin. Hierdoor is het mogelijk om met meerdere personen in de sauna te zitten, maar is het ook mogelijk om met 2 personen in de sauna te liggen. Door het verschil in hoogte kun je het gebruik op verschillende manieren ervaren. Bovenin de sauna is het over het algemeen warmer dan onderin de sauna. Door dit af te wisselen kun je de verschillende effecten ervaren.

Materiaal

Gehard glas, Hemlock

Breedte

200 cm

Elektrische Aansluiting

230V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Finse sauna 5-persoons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 5/6 personen
  • Goed voor je Gezondheid
  • Ontspanning voor je spieren