• Bezorging door heel Benelux
  • Spa's uit voorraad leverbaar
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Ontvang een GRATIS cover bij aankoop van uw spa!

Wellis Spa Prague

Vanaf:  7.399,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Prague? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Wissen
Aantal

Wellis Spa Prague

De Wellis Spa Prague is een ontzettend populair model van Wellis spa. Deze spa biedt plaats aan 6 personen zodat je met een groot gezin tegelijkertijd kunt genieten van de warme massagestralen die de Prague spa biedt. Met een afmeting van 2 x 2 meter heeft deze spa een mooi compact formaat, waardoor deze vrij makkelijk te plaatsen is, ook in een wat kleinere tuin.

Waarom een Prague Spa?

De Wellis Spa Prague is een ideale spa voor de wat kleinere tuin. De indeling van de Prague spa is erg populair. Je kunt de 5 verschillende zitplaatsen afwisselen met een enkele ligplek. Elke plek biedt een andere massage waardoor deze spa veel te bieden heeft. De kleurentherapie in de spa zorgt voor extra ontspanning. In de spa zitten totaal 46 massagejets die verdeeld worden van je nek tot aan de voeten. Dit bad wordt geleverd met een 230V stekker. Hierdoor kun je de spa makkelijk aansluiten op een geaard stopcontact. Daarnaast beschikt het bad over een MyMusic 2.0 audiosysteem die de klanken van je eigen muziek door de speakers laat horen. Via bluetooth kun je je favoriete muziek afspelen vanaf je telefoon.

Wellis Spa Prague bekijken?

Ben je geïnteresseerd in de Wellis Spa Prague? Wij kunnen deze spa leveren in verschillende kleuren en wij leveren de spa standaard af met een isolerende thermocover. Daarnaast heeft deze spa een verdikte kuip en een goede vloerisolatie. Hierdoor blijft de warmte die het bad genereert ook behouden. Dit model staat in onze showroom en het is mogelijk om vrijblijvend proef te zitten. Wij nodigen je dan ook graag uit om deze spa bij ons te komen te bekijken zodat 1 van onze adviseurs je nog veel meer kan vertellen over dit model. Wil je zeker weten dat 1 van onze adviseurs beschikbaar is? Bel dan even van te voren om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op 050-2003270. Wij zijn ook in het weekend of avonduren bereikbaar.

Is de Wellis Spa Prague toch niet helemaal model wat je zoekt? Wij hebben altijd minimaal 15 verschillende modellen in onze showroom staan. de Wellis Spa Pluto is qua prijs bijvoorbeeld een soortgelijke spa met een andere indeling.

 

Aantal personen

6 persoons

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

46 jets

Afmeting Jacuzzi

200 x 200 cm

Hoogte Jacuzzi

91 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

1 x 16A 230V/50Hz

Verwarming

2 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Ja

Uitvoering

Deluxe, Premium

Artikelnummer: N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Prague” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 6 personen.
  • Plug & Play (Op 230V).
  • Te bekijken in onze Showroom!