• Bezorging door heel Benelux
  • Spa's uit voorraad leverbaar
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Bezoek onze showroom voor 100% de beste deal!

Recente projecten

Inspiratie opdoen? Bekijk hier enkele projecten van Javedi. Ervaar de sfeertuinen voorzien van kunstgras, sierbestrating en/of een jacuzzi.

Kunstgras van Persie

Deze tuin in Heverlee (België) is voorzien van ons kunstgras van Persie. Dit type kunstgras heeft een vezelhoogte van 45mm en is één van onze zachtste kunstgrassoorten. Voor slechts 34,95 per vierkante meter ligt het ook bij jou in de tuin.

Project Doornspijk

MBI GeoCeramica® Stavelot Decoro

De keramische tegel GeoCeramica® Stavelot Decoro is een tegel met een patroon. De tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook. nog eens super praktisch. Zo heb je geen last van mos of algengroei, zie je geen kringen van water en heb je geen last van vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn of vet.

Wellis Spa Venus

Deze Wellis spa Venus staat in Dedemsvaart. Het bad heeft 5 zitplaatsen en 1 ligplaats. Ideaal om in te genieten met familie en vrienden. Met de 49 jets is het optimaal genieten. Staat de Wellis Spa Venus binnenkort ook bij jou in de tuin?

Kunstgras Rijkaard

Dit type kunstgras is niet van echt te onderscheiden, vandaar dat het ook Sander's keuze is! Kunstgras Rijkaard heeft een vezelhoogte van 42mm en ligt voor slechts 32,95 per vierkante meter bij jou in de tuin. Ideaal voor intensief gebruik.

GeoArdesia, Alivo Project Noordwijk

GeoArdesia Alivo

De siertegel beton GeoArdesia Alivo is kleurechte en onderhoudsvriendelijke bestrating. De tegel is eenvoudig te leggen, beschikbaar in 4 verschillende kleuren en geeft een prachtige resultaat!

Wellis Spa Mars

De Wellis Spa Mars heeft 2 ligplaatsen en 1 zitplaats. Met de 37 jets in het bad is het optimaal genieten. Het MyMusic Bluetooth 2.0 audiosysteem dat je tijdens het bubbelen kunt genieten van je eigen muziek. Staat de Wellis Spa Mars binnenkort bij jou in de tuin?

Kunstgras Messi

Kunstgras Messi is erg veerkrachtig en zacht. Met zijn vezelhoogte van 45mm is dit het perfecte kunstgras voor huisdieren en spelende kinderen. Voor 37,95 per vierkante meter ligt Messi ook bij jou in de tuin!

Wellis Spa Palermo

De Wellis Spa Palermo is het populairste bad van Europa. Het bad heeft 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen. In totaal heeft de spa 42 jets en 16 exclusieve leds. Staat deze spa binnenkort bij jou in de tuin?

Kunstgras Cruijff

Kunstgras Cruijff is het meest realistische type kunstgras dat wij hebben. Voorzien van de meest populaire kleurtint is dit een echte parel voor in de tuin. Het kunstgras heeft een vezelhoogte van 50mm, waardoor het zeer geschikt is voor intensief gebruik.