30%sale

Wellis Spa Palermo Standard

 7.899,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Palermo Standard? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Aantal
7899

Wellis Spa Palermo Standard

De Wellis Spa Palermo Standard is een lust voor het oog. Deze spa komt uit de Cityline serie van Wellis Spa en biedt plaats voor 5 personen. Qua indeling heeft deze spa 3 zitplaatsen en 2 ligplekken. De afwerking van deze spa met de verlichte hoekelementen geeft jouw tuin een zeer luxe en moderne uitstraling. De dubbele fontein in combinatie met de waterval in deze spa geven je een 100% relaxed gevoel bij een sessie in deze spa. Daarnaast zullen de veelal roterende jets je een comfortabel gevoel geven in deze spa.

Waarom een Wellis Spa Palermo Standard?

De Wellis Spa Palermo Standard is een zeer energiezuinige spa. Deze spa wordt in Europa gemaakt en heeft ten opzichte van een Chinese spa een 3 keer dikkere kuip. Daarnaast heeft deze spa standaard 2 centimeter polyfoam isolatie over de gehele vloer en in de omkasting. Hierdoor blijft de warmte die gegenereerd wordt zoveel mogelijk binnen de kuip en zullen de energiekosten meevallen. Deze spa heeft 2 krachtige 3 pk hydromassagepompen. De kracht wordt verdeeld over totaal 42 verschillende massagejets. Daarnaast bevat deze spa een MyMusic 2.0 audiosysteem die je met je telefoon kunt bedienen.

Wellis Spa Palermo Standard bekijken?

Deze Palermo Spa van Wellis is een zeer complete spa. Alles wat je qua wellness zoekt, bevat deze spa. Het is dan ook 1 van de meest populaire spa’s van het merk Wellis. Wil jij deze spa eens in het echt bekijken? Wij hebben deze spa in onze showroom staan en nodigen je graag vrijblijvend uit om de mogelijkheden te bespreken.

Is de Wellis Spa Palermo Standard niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben 15+ verschillende modellen in verschillende prijsklassen in onze showroom staan. Bijvoorbeeld ook de Malaga Spa, die net als deze spa in meerdere kleuren verkrijgbaar is!

Aantal personen

5 Personen

Aantal ligplaatsen

2 ligplaatsen

Aantal zitplaatsen

3 zitplaatsen

Aantal Jets

42 jets

Afmeting Spa

218 x 218 cm

Hoogte Jacuzzi

90 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

Ozonator

Waterval

Ja

Fontein

Ja

Filter

AKU1831

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Palermo Standard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 5 Personen!
  • Twee krachtige 3pk pompen!
  • Te bekijken in onze Showroom!