40%sale

Wellis Spa Kilimanjaro standard (showmodel)

 6.499,00per stuk

Kortingsaanvraag

Wil jij de Kilimanjaro Standard Spa eerst bekijken voordat je deze spa aanschaft? Bezoek onze showroom. Deze spa is als showmodel enkel verkrijgbaar in Tuscan Sun.

Aantal

Wellis Spa Kilimanjaro Standard

De Wellis Spa Kilimanjaro Standard is een zeer gewild type uit de Myline serie van Wellis Spa. Dit is de budgetlijn van Wellis en sinds 2020 maakt de Kilimanjaro Standard hier ook deel van uit. De Spa Kilimanjaro Standard heeft 5 zitplaatsen en een ligplaats. Het biedt een unieke ervaring voor 6 personen tegelijk. De afmetingen van de Spa Kilimanjaro Standard zijn 230 x 230 cm. De hoogte van de jacuzzi is 94 cm.

Waarom een Spa Kilimanjaro Standard?

Hoewel de Kilimanjaro Standard uit de budgetlijn komt, is het niet te merken aan de prestaties. Er zitten twee krachtige hydromassagepompen in van 3 pk. In totaal telt het bad maar liefst 52 massagejets. De Wellis Spa Kilimanjaro Standard is voorzien van 13 exclusieve leds + StarLight verlicht hoekelement. Om het water schoon te houden, is de spa voorzien van een ozonator en een antibacterieel filter. Ook is er een MyMusic Bluetooth 2.0 audiosysteem ingebouwd in de spa. Dit geeft je de mogelijkheid om je smartphone te verbinden met de spa en naar je favoriete muziek te luisteren tijdens het badderen. Het besturingssysteem wordt bediend met knoppen. Op zoek naar een touchscreen bediening met ingebouwde WiFi? Dan is de Wellis Spa Kilimanjaro echt iets voor jou!

Europese kwaliteit spa

Het frame van de Spa Kilimanjaro Standard is gemaakt van polystyreen. Dit komt ten goede aan de duurzaamheid, isolatie en beveiliging van de spa. De Wellis Spa Kilimanjaro Standard is geproduceerd in Hongarije en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Hierdoor ben je verzekerd van Europese kwaliteit.

Wellis Spa Kilimanjaro Standard kopen?

Heb je de keuze gemaakt en past de Wellis Spa Kilimanjaro Standard helemaal bij jou? Dan kun je deze bestellen via Javedi. Hierbij kun je kiezen om de spa zelf op te halen of te laten bezorgen door ons. Optioneel kun je ook kiezen om de jacuzzi te laten installeren door een van onze experts.

Weet je niet 100% zeker of de Wellis Spa Kilimanjaro Standard de goede keuze is? Wellicht is de Wellis Spa Venus dan iets voor jou. Wij nodigen je graag uit bij ons in onze Jacuzzi showroom in Ruinerwold. Hier kunnen wij je informatie en advies geven over alle spa’s onder het genot van een kop koffie. Plan een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze specialisten aanwezig is!

Aantal personen

6 persoons

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

52 jets

Afmeting (LxBxH)

230 x 230 cm

Hoogte Jacuzzi

94 cm

Kuipkleur

Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 400V/50Hz

Verwarming

3 KW

Desinfectie

Ozonator

Waterval

Nee

Fontein

Ja

Artikelnummer: 81004

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Kilimanjaro standard (showmodel)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 6 personen!
  • Speciaal voor Grotere Mensen!
  • Te bekijken in onze Showroom!