22%sale

Wellis Spa Venus (Showmodel)

 7.995,00per stuk

Kortingsaanvraag

Bezoek onze showroom!

Benieuwd naar deze Wellis Spa Venus? Bezoek onze showroom en kom eens proefzitten!

Aantal
7995

Wellis Spa Venus

De Wellis Spa Venus is een lust voor het oog om te zien. Hoewel het in de budgetserie zit van Wellis Spa, heeft deze spa alle facetten die je mag verwachten bij een kwaliteitsspa. De 49 hydrojets zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten van een overheerlijke massage na een lange werkdag.

Waarom een Spa Venus?

De Wellis Spa Venus is zeer populair en dat is niet voor niets. Deze spa biedt plaats aan 6 personen met allerlei verschillende massages. Ga je in de hoek zitten met de schoudermassage? Of kies je voor de ligplek die je van top tot teen masseert? Deze spa heeft 2 krachtige 2pk massagepompen. Je kunt de kracht eenvoudig bedienen door te draaien aan de luchttoevoer knoppen. De Venus Spa heeft een uitstekende isolatie en is oprecht een kwaliteitsspa. Het is uitgerust met verschillende kleurentherapie en heeft een MyMusic 2.o audiosysteem die je via bluetooth met je telefoon kunt bedienen.

Wellis Venus Spa bekijken?

Voldoet de Wellis Spa Venus aan jouw wensen? Bij Javedi is deze spa verkrijgbaar in verschillende kleuren en krijg je altijd de isolerende thermocover bij geleverd. Deze spa staat bij ons in de showroom en uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend proef te zitten. Je kunt bij ons vrijblijvend langskomen, maar wil je zeker weten dat een adviseur beschikbaar is? Bel dan even van te voren om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken op 050-2003270. Wij zijn ook in het weekend of avonduren bereikbaar.

Is de Venus niet compleet genoeg? Bij Javedi hebben wij 15 verschillende modellen van Wellis in onze showroom staan. De Wellis Spa Malaga is qua indeling bijvoorbeeld een vergelijkbare spa, maar is nog luxer uitgevoerd met touchscreen, watervalletjes en fonteintjes.

Aantal personen

6 persoons

Aantal ligplaatsen

1 ligplaats

Aantal zitplaatsen

5 zitplaatsen

Aantal Jets

49 jets

Afmeting (LxBxH)

215 x 215 cm

Hoogte Jacuzzi

85,5 cm

Kuipkleur

Alba Pearl White, Midnight Canyon, Sterling Silver, Tuscan Sun

Besturingsysteem

Gecko

Elektrische Aansluiting

3 x 16A 230V/50Hz (400V)

Verwarming

3 KW

Desinfectie

Ozonator

Fontein

Nee

Artikelnummer: 81003

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wellis Spa Venus (Showmodel)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kortingsaanvraag

Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Geschikt voor 6 personen.
  • Twee krachtige 2pk pompen!
  • Te bekijken in onze Showroom!