• Bezorging door heel Benelux
  • Meer dan 100 spa's op voorraad
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Vakantiegeld- deals: Bekijk onze Jacuzzi's in de vakantiedeal outlet!

Fraaie tuinkamers en veranda’s

Een prachtige tuinkamer of veranda is een aanwinst voor je huis. In elk jaargetijde kun je lekker buiten zitten, maar toch overdekt en warm. Het is een heerlijke plek om te genieten van je tuin en samen met familie of vrienden wat te drinken. Je kunt de ruimte sfeervol inrichten met mooie buitenmeubelen en warme sfeerverlichting. Mooie tegels maken het geheel een plaatje, waar je graag zult vertoeven. Door verwarming aan te laten leggen of met vuurkorven te werken, is het ook in de wintermaanden een prachtige plaats om lekker te zitten.

Schitterende tegels voor uw tuinkamer

Tegels zijn een belangrijk en opvallend onderdeel van de tuin. Een mooie en kwalitatief goede tegel geeft de tuin een fraaie aanblik. Voor de tuinkamer kun je een andere tegel kiezen dan voor de rest van de tuin, maar je kunt er ook voor kiezen om voor allebei de keramische tegel te gebruiken. Op die manier kun je een modern en strak effect creƫren. Kies een warme, lichte tint en een wat grotere tegel, zodat de ruimte wat groter lijkt en warmte uitstraalt. Kleine gekleurde steentjes kunnen op hun beurt ook een mooie authentieke uitstraling aan de tuin of de tuinkamer geven en zijn dus ook zeker het overwegen waard.

Een tuinkamer voor ieder budget

In de winter lekker buiten zitten met een heerlijke kop warme chocolademelk? Of in de zomer lekker beschut buiten zitten, als het heet is? Het is allemaal mogelijk, zonder dat dat heel veel geld hoeft te kosten. Een prachtige tuinkamer is voor ieder budget mogelijk. Je kunt het zo goedkoop en duur maken als je zelf wil. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat er altijd wel een optie is die past bij je smaak en budget. Houd er bij de aanschaf rekening mee dat de ruimte ook ingericht moet worden. Het is belangrijk om van tevoren te berekenen hoeveel je kun besteden aan de inrichting van je tuin. Zo krijg je uiteindelijk een schitterende tuin waar je vele uren met plezier door zult brengen.