• Bezorging door heel Benelux
  • Meer dan 100 spa's op voorraad
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Vakantiegeld- deals: Bekijk onze Jacuzzi's in de vakantiedeal outlet!

Jacuzzi op vakantiepark

Een jacuzzi op je vakantiepark is pas echt vakantie! Steeds vaker zie je dat er jacuzzi’s geplaatst worden op een camping of vakantiepark om tijdens de vakantie extra te kunnen genieten. Ook voor de verhuurder van de vakantiehuizen is het interessant doordat de vraag naar luxe op vakantie steeds groter wordt. Een jacuzzi geeft een hogere bezettingsgraad en kan de prijs per nacht aanzienlijk laten stijgen.

Welke jacuzzi op een vakantiepark?

Bij Javedi hebben wij een aantal jacuzzi’s die geschikt zijn voor op een vakantiepark. Wij hebben een aantal modellen die geschikt zijn om aan te sluiten op 230V aansluiting. Dit houdt in dat er een normale stekker aan de jacuzzi zit om aan te sluiten in het stopcontact. Op vakantieparken is dit vaak de enige mogelijkheid waardoor je hier aan verbonden bent. De meest gebruikte jacuzzi op een vakantiepark is onze Wellis Spa Jupiter. Deze spa heeft de juiste stroomaansluiting en is geschikt voor 6 personen. Hierdoor kan het hele gezin lekker genieten van de jacuzzi.

Waarom een jacuzzi op je vakantiepark?

✓ Echt ontspannen op vakantie

✓ Aanzienlijk hogere bezettingsgraad

✓ Waarde van vakantiehuis stijgt

✓ Hogere beoordelingen via Airbnb of Booking.com

✓ Geef je gasten een onvergetelijke ervaring

Meer informatie over jacuzzi's op vakantieparken?

Bij Javedi hebben wij veel ervaring met het plaatsen van een jacuzzi op een vakantiepark. Vaak begint het bij 1 jacuzzi waarna er door de successen snel wordt uitgebreid. Bij Javedi hebben wij aantrekkelijke prijzen bij grotere afnames. Plaatsing doen wij in eigen beheer evenals eventuele onderhoud aan de jacuzzi's. De geschikte modellen zijn ook te bekijken in onze showroom in Ruinerwold waar wij je graag verder adviseren.