• Bezorging door heel Benelux
  • Meer dan 100 spa's op voorraad
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Vakantiegeld- deals: Bekijk onze Jacuzzi's in de vakantiedeal outlet!

Een zwembad of een vijver is een heel karwei maar dan heb je ook wat. Om het voor het oog nog mooier te maken kunt u een zwembadrand maken.

Er zijn verschillende manieren om dat te doen. U kunt kiezen voor een granieten rand of een betonnen rand. Javedi wil je daar graag bij helpen.

 

Kies mooi materiaal voor uw vijverrand of zwembadrand

 

U heeft een prachtige vijver in uw tuin gemaakt of u heeft een prachtig zwembad gemaakt met mooie zwembad tegels. De rand is daarbij erg belangrijk. Het bepaalt de uitstraling van uw zwembad of vijver. Een gegalvaniseerde vijverrand geeft bijvoorbeeld een chique uitstraling. Een supermooie afwerking is een natuurstenen rand voor uw vijver of zwembad. Er zijn allerlei soorten natuursteen om uw zwembad of vijver extra mooi uit te laten komen in uw tuin. Het voordeel van natuursteen is dat de grote tegels de folie van de vijver heel mooi bedekken. Maar u kunt natuurlijk ook voor een betonnen rand kiezen.

 

Een zwembadrand zo veilig mogelijk maken

 

Om een veilige zwembadrand te maken is het ook belangrijk om te kijken naar het type tegel. Een tegel bij een zwembad mag niet te glad zijn om valpartijen te voorkomen. Daarom worden natuurstenen hiervoor speciaal machinaal ruw gemaakt. Dit maakt dat de zwembad tegels gemakkelijk zijn om op te lopen. Bovendien zijn deze natuurstenen aan de hoeken rond afgewerkt zodat de kans op schaafwonden zeer klein is bij het en uit klimmen van het zwembad. U kunt kiezen voor een vierhoekige of ronde natuurstenen. Zo kunt u het beste uw zwembad zo veilig mogelijk te maken.

Maak nu uw zwembad en uw vijver nog mooier in uw tuin. Maak een mooie en veilige zwembadrand of vijverrand met behulp van Javedi.nl