Betontegel

Betontegel

Betontegels behoren toch wel tot de echte klassiekers onder de tegels. Dat veel mensen betontegels kopen is niet zonder reden. Betontegels zijn op de eerste plaats zeer duurzaam door de hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast blijven de betontegels lang mooi. Dit komt vooral omdat de tegels een volledig vlakke bovenzijde hebben binnen een strak ontwerp. Hierdoor is slijtage van de tegel vrijwel niet mogelijk. Deze tegels worden door deze goede eigenschappen niet alleen gebruikt in tuinen, maar onder meer ook voor het realiseren van pleinen en trottoirs. Zo is de bekende stoeptegel is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken.

Filter & sorteer

Sierbestrating met betontegels

Betontegels zijn de ideale tegels om te gebruiken wanneer een mooi, vlak en duurzaam terras gerealiseerd moet worden in de buitenruimte, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen de betontegels worden gebruikt voor een strakke rand om de vijver, als ondergrond in het tuinhuis, voor een pad door het gazon of om in een patroon te combineren met siertegels. Het is mogelijk de tuin een strak en modern uiterlijk geven door betontegels te verwerken in de sierbestrating. Uiteraard is het ook mogelijk de volledige tuin te voorzien van deze sterke tegels. Dit is vooral ideaal wanneer je geen groene vingers heeft, of wanneer er een goede speelplaats voor de kinderen gecreëerd moet worden.

Betontegels bij Javedi

Uiteraard heeft Javedi diverse soorten betontegels, als bijvoorbeeld tegels met of zonder facet. Ons aanbod is divers, je kunt een standaard 30×30 stoeptegel kopen, maar ook bijv. Oud hollandse betontgels behoren tot ons aanbod. Je kunt het assortiment online bekijken en uw keuze maken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.