• Bezorging door heel Benelux
  • Meer dan 100 spa's op voorraad
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Vakantiegeld- deals: Bekijk onze Jacuzzi's in de vakantiedeal outlet!

Wilt u uw tuin en/of terras bestraten, zodat die er weer tiptop uit ziet? Laat u inspireren, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Javedi helpt u de beste keuze te maken! U krijgt tien tips om die tegel of steen te kiezen die bij uw tuin en/of terras, uw smaak en uw behoeften past (tip 1: overweeg alle opties!).

 

Afhankelijk van materiaal en design, zorgen tegels voor een persoonlijke ambiance. Als u speeltoestellen heeft, zijn rubberen tegels aan te raden (tip 2: functionaliteit!). De tegels in ons assortiment zien er modern uit en zijn van duurzaam rubber gemaakt. Ze kunnen tegen een stootje en overleven kou, hitte en nattigheid (tip 3: duurzaamheid!). Bij tegels kunt u ook denken aan betontegels, tegels met coating, geïmpregneerde tuintegels, natuursteentegels en keramische terrastegels.

 

Coatings zijn er in uiteenlopende kleuren en ontwerpen en dus kunt u tegels aan uw eigen smaak aanpassen (tip 4: originaliteit!). Daarnaast zorgt de coating voor bescherming. Geïmpregneerde ofwel waterafstotende tegels, treft u bij ons in de meest uiteenlopende tinten en uitvoeringen. Houdt u van klassiek, landelijk, modern of luxe? U slaagt in onze online shop (tip 5: uitstraling!).

 

Natuursteentegels zijn, letterlijk, tegels uit de natuur. Ze zijn stuk voor stuk uniek. Keramische tegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Als u uw terras of tuin echt iets extra’s wilt geven, is sierbestrating het overwegen waard (tip 6: toegevoegde waarde!). U kunt bestrating aanleggen met allerlei stenen en klinkers in donkere en lichte kleuren. Van antraciet en rood tot zwart, geel en grijs. Populair zijn opsluit-banden. Hiermee kunt u een trapje, vijver of bloemenperkje omranden. (tip 7: ordelijkheid!).

 

Al jarenlang favoriet bij veel mensen zijn grind en split. Hét grote voordeel is dat u onkruid geen kans geeft (tip 8: onkruid bestrijden!). Verder passen grind en split bij iedere stijl woning en tuin. Dat geldt overigens ook voor zand en kunstgras!

 

In onze webwinkel vindt u ook drainagesystemen, voegmortel en onderhoudsproducten. Voor iedere bestrating geldt dat u zelf de kleuren en afmetingen kunt bepalen. En hoe groot of klein uw bestelling ook is, wij leveren kwaliteit en service tegen een scherpe prijs (tip 9: een complete alles-in-één bestelling op maat!).

 

Heeft u specifieke vragen, of zou u graag uitgebreid advies krijgen? U kunt ons 24/7 een email sturen en natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar (tip 10: vraag advies!).