• Bezorging door heel Benelux
  • Meer dan 100 spa's op voorraad
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Vakantiegeld- deals: Bekijk onze Jacuzzi's in de vakantiedeal outlet!

Het komt vaak voor dat mensen niet weten hoe ze hun kleine tuinen moeten inrichten. Zij zijn vaak bang dat de tuin er snel vol uit ziet of dat de tuin nog kleiner oogt dan het al is. We hebben het hier over een aantal vierkante meter tuin welke de aandacht verdient zoals een grotere tuin dat ook krijgt. Op onze website voorzien wij bezitters van kleine tuinen van de juiste tips en tricks om de tuinen om te toveren in een stijlvolle tuin waarbij wij bijvoorbeeld de nadruk leggen op het bestraten van de tuinen.

Bestrating tips tuinontwerp kleine tuin

  • Bij de bestrating van de tuin is het belangrijk te weten wat voor technieken er kunnen worden gebruikt zonder dat de tuin er saai uit gaat zien of er juist nog kleiner lijkt. Er komt hier een heleboel bij kijken naast het tuinontwerp. Zodra er is bepaald hoe de tuin eruit moet komen te zien, kan er worden gedacht aan een tuinontwerp.
  • Daarnaast komt het lastigere werk om de juiste stenen of tegels te kiezen, en deze op de juiste manier neer te leggen.Zo kunnen donker gekleurde stenen of tegels zorgen voor een knusser en kleiner uiterlijk waar lichtere tegels en stenen weer zorgen voor een ruimer uiterlijk aan de tuin.
  • Daarnaast kiest men er ook wel eens voor om stenen te leggen zonder voegen. Dit zorgt ervoor dat alles een geheel lijkt, maar het gevaar hiervan is dat de stenen op den duur gaan slijten omdat er wrijving kan ontstaan tussen de stenen, vooral wanneer hierop gelopen wordt.

Het betegelen van een tuin is een vak apart en vereist geduld. Maar met kennis van de juiste technieken en het meest geschikte materiaal kan elke tuin, hoe klein ze ook zijn, worden verandert in iets speciaals.

Wij willen graag helpen met het geven van de juiste tips en tricks. Wij helpen met het maken van de juiste keuzes voor de tuin. We denken mee over de verschillende materialen die kunnen worden gebruikt en adviseren over materialen die te koop zijn via onze webshop. Wij willen ook een goede inspiratiebron zijn voor de verschillende typen tuinen. Want, hoe klein de tuin ook is, elke tuin kan worden omgetoverd tot iets waar we trots op kunnen zijn!