Voegmiddelen

Voegmiddelen

Tegels leggen kun je alleen goed doen als je de juiste hulpmiddelen gebruikt. Een veel gebruikt hulpmiddel is de afstandhouders, deze zorgen ervoor dat de tegels niet tegen elkaar aankomen. In combinatie met de voegmiddelen kun je een prachtige gewenste tuin creëren. Al ons producten zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun duurzaamheid.
Bekijk snel de ruime collectie voegmiddelen.

Filter & sorteer

Voegmiddelen kopen?

Javedi heeft een ruim assortiment voegmiddelen. Voegsplit is een van de veel gebruikte voegmiddelen en komt uit steengroeves, deze worden gezeefd uit breuksteen en krijgen altijd een hoekige vorm. Voegsplit is ideaal voor het dichten van het straatwerk. Door gebruik van voegsplit verminder je de kans op onkruid tussen de voegen.

Voegmortel gebruiken

In sommige gevallen is het nodig voegmortel te gebruiken bij het realiseren van onder meer sierbestrating, muurtjes, omheiningen en andere ontwerpen in de tuin. In andere gevallen is voegmortel een keuze. Echter, in alle gevallen is het van groot belang dat je kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de voegmortel, voor een duurzaam en betrouwbaar eindresultaat.

Voegmiddelen gevonden? Kijk nu ook bij ons assortiment onderhoudsmiddelen.