• Bezorging door heel Benelux
  • Spa's uit voorraad leverbaar
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
Showroom bezoeken?
Gratis verzending t.w.v. €99,- bij besteding van €1.500,- of meer

Triagres Hampshire Steel 80x80x3 cm

 75,95per m2

Waarom kiezen voor de Triagres Hampshire Steel?

✓ Krasbestendig
✓ Duurzame tegel
✓ Razend populair
✓ Gegarandeerd kleurvast
✓ Bestand tegen elke type weer

 

per m2
75.95

Triagres Hampshire Steel 80x80x3 cm

De Triagres Hampshire Steel is een volledig keramische tegel die direct op een zandbed gelegd kan worden waardoor deze eenvoudig is te verwerken, door de eenvoudige manier van verwerken bespaar je een hoop kosten.
Deze tegel is eenvoudig schoon te maken en heeft een hoge stroefheid, zelfs na een flinke regenbui. Doordat de tegel zuur en vlekbestendig is krijg je ook minder snel groene aanslag waardoor de tuin het minimale onderhoud nodig heeft en je dus optimaal kunt genieten.

Waarom keramische tegels?

Keramische tegels worden van zand, klei en smeltmiddelen gemaakt. Door een grote machinepers worden ze stevig in elkaar gedrukt en vervolgens worden ze in de oven gebakken. Door dit proces hebben de tegels een hoge hardheid en dit maakt ze onderhoudsvriendelijk, dit komt doordat de tegels geen vocht en vuil aantrekt. Doordat de tegels zo stevig in elkaar zijn gedrukt zijn ze ook bestand tegen elk weertype en zullen krassen geen kans maken. Door al deze positieve eigenschappen worden ze steeds populairder in Nederland, de tegels kosten wat meer maar hebben ook een lange levensduur.

Is deze keramische tegel Triagres Hampshire Steel niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze collectie MBI GeoCeramica Patina Grey 60x60x4 cm.

 

 

Formaat

,

Dikte

3 cm

Artikelnummer: 19574037
  • Bezorging door heel Benelux
  • Spa's uit voorraad leverbaar
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp