Siergrind/Split

Siergrind/Split

Grind en split zijn ideaal voor toepassing in iedere buitenruimte. Onkruid kan effectief worden tegengegaan, en door de grote diversiteit aan soorten, kleuren en maten is het heel eenvoudig om een speels effect te geven aan iedere tuin.
Split en siergrind passen bij iedere sfeer, of het nu gaat om een klassieke en landelijke tuin of om een romantische en stijlvolle tuin. Kijk dus snel hieronder en kies wat het beste bij jou past!

Filter & sorteer

Siergrind/split kopen?

Veel mensen denken dat grind en split hetzelfde is, maar niets is minder waar. Split wordt door een machine verwerkt tot grote brokken, waarna deze brokken worden gebroken in kleinere stukjes en tot slot worden gezeefd. Grind is natuurlijk en heeft in de meeste gevallen al vele jaren door wateren gerold.

Perfecte afwerking

Siergrind is zeker een goede keuze wanneer er een nette, luxe of moderne uitstraling gegeven gaat worden aan de tuin. De zachte rondingen van het grind zijn ook ideaal wanneer er veel (met blote voeten) in de tuin gelopen wordt. Split is wellicht de beste keuze wanneer de tuin een pure en natuurlijke uitstraling mag hebben. De scherpe randen geven duidelijk de invloed van de natuur weer, en de ruwheid die hierbij hoort.

Ruim assortiment

Grind en split hebben ieder hun eigen kenmerken maar ze hebben beiden altijd een mooi effect op elke buitenruimte. Uiteraard heeft Javedi een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardig siergrind en sierplit.

Op zoek naar iets robuuster? Kijk bij onze collectie Rotsen & Brokken.