Sierbestrating Kopen?

Sierbestating

Javedi is een specialist in sierbestrating en heeft een zeer ruim assortiment van de hoogste kwaliteit. Sierbestrating wordt veel toegepast in tuinen, terrassen, opritten, paden, rondom het zwembad enz. Kijk in onze webshop voor de verschillende soorten sierbestrating. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten en er staat een expert voor je klaar om je te woord te staan.

Filter & sorteer

Sierbestrating kopen?

Naast beplanting en inrichting bepalen vooral ook tuintegels en bestrating de sfeer en uitstraling van je tuin. Voor een groot assortiment aan eersteklas terrastegels en sierbestrating doorzoek je eenvoudig online onze site. Het aanbod om jouw tuin een mooi terras en oprit te geven, is groot. Javedi is een webwinkel met een uitgebreide keuze aan tuintegels, sierbestrating en allerlei soorten aanverwante artikelen zoals keramische tegels, natuursteen tegels maar denk ook aan opsluitbanden en split en grind. Uiteraard leveren we bestrating en terrastegels ook in België. Natuurlijk kun je voor allerlei aanverwante artikelen zoals rotsen en blokken, zand en voegmiddelen ook bij ons terecht. Wij kunnen begrijpen dat het bestellen van bestrating problemen met zich mee brengt. Daarom heeft Javedi de webshop gebruiksvriendelijk gemaakt, mocht je toch nog vragen hebben zijn wij telefonisch, via whatsapp of de mail bereikbaar.

Tuintegels bepalend voor je tuin!

Met de eerste zonnestralen krijgen veel mensen zin om aan de slag te gaan in de tuin. Je kunt in onze shop uitstekend je tuintegels kopen. Groot voordeel is dat je een breed scala aan tegels in één oogopslag ziet, soorten en voor- en nadelen kunt vergelijken, evenals de prijzen. Het type tegel waar jij je oog op hebt laten vallen, kun je eenvoudig in onze bestrating webshop bestellen en thuis laten bezorgen. Tuintegels van beton, natuursteen, of keramiek kun je kopen in verschillende formaten. Afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt. De meest gebruikte maten zijn 60×60, 50×50 of 60×40, maar tegenwoordig hebben we ook nog grotere maten. Denk hierbij aan 80×80, 90×90 of 120×60.

Type tuin bestrating kiezen

Sierbestrating als trommelstenen en gebakken klinkers geven je tuin bestrating een authentieke uitstraling. Liever een wat moderner uiterlijk? Kies dan voor bijvoorbeeld de keramische tegels. In onze webshop vindt je allerlei bestrating tips, bijvoorbeeld over welke steen of tuintegel het beste past bij je wensen. Let bij de keuze voor bestrating ook op het formaat en het bestratingsverband dat je wilt leggen.