Rotsen & Brokken

Rotsen & Brokken

Rotsen en brokken worden veel gebruikt om de tuin een natuurlijkere en robuustere uiterlijk te geven, voor het aanleggen van paden en om op natuurlijke wijze hoogteverschillen te creëren. Maar denk bij het gebruik van rotsen en brokken ook aan het maken van vijvers, watervallen en eigen gemaakte beekjes door de tuin.
Bekijk hieronder ons ruime aanbod.

Filter & sorteer

Rotsen & brokken kopen?

Rotsen en brokken worden voor veel doeleinden in de tuin gebruikt. Zo kan je het voor een afscheiding, afwatering of als decoratie gebruiken. Daarom behoort deze categorie ook echt tussen de sierbestrating.

Afwerking voor in de tuin

Rotsen verrijken uw tuin en geven het diepte. Ze zijn ook prachtig in je tuin als randdekking, in de borders of terrasrand.
Door verschillende rotsen en rotsbrokken door elkaar te mengen ontstaat er een natuurlijke afwisseling in kleur en vorm, zodat zelfs bij het herhalen geen eentonigheid optreedt.

Natuurlijke kenmerken

De rotsen zijn gemaakt door de natuur en dat is ook terug te zien, elke rots heeft zijn eigen vorm en kenmerken. Zo kun je naar eigen smaak je eigen tuin inrichten. De rotsen en brokken kunnen elke weersomstandigheden aan, ook zijn ze vuilafstotend.

Rotsen en brokken toch niet hetgeen wat je nu zoekt? Kijk eens bij onze prachtige siergrind en split collectie!