Kunstgras op het terras

Ben je opzoek naar kunstgras voor op het terras? Javedi heeft allerlei soorten kunstgras die erg geschikt zijn voor jouw terras. Met het kunstgras van Javedi kan er een tuingevoel gecreëerd worden op de meest dichtbevolkte plekken.

Filter & sorteer

Voordelen kunstgras op het terras

Kunstgras op het terras kent vele voordelen. Het grootste voordeel is het gemak dat erbij komt kijken. Het vereist minimale onderhoud, omdat je niet hoeft te maaien of sproeien. Wij garanderen dat het kunstgras minimaal 10 jaar na aanschaf nog steeds haar kleur heeft.

Een ander voordeel is dat het nooit wordt beïnvloed door de weersomstandigheden. Kunstgras is bestendig tegen droogte en hevige regen.

Kunstgras op terras leggen

Kunstgras op het terras leggen kan eenvoudig gedaan worden. Javedi legt het uit.

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe veel kunstgras je nodig hebt. Kunstgras komt altijd in rolbreedtes van 2 of 4 meter, waardoor je soms te maken hebt met snijverlies.

Als je weet hoe veel kunstgras je nodig hebt, gaan we kijken naar de benodigde kunstgras accessoires. Dit is afhankelijk van de ondergrond. Een drukverdeeldoek is bijvoorbeeld nodig om oneffenheden in het kunstgras tegen te gaan als het kunstgras op zand wordt gelegd. Ga je kunstgras op beton leggen? Dan is een drukverdeeldoek vaak niet nodig. Is je terras van houten vlonders? Dan adviseren wij om onze safepads onder het kunstgras te leggen.

Als je weet dat je meerdere rollen kunstgras nodig hebt, moeten deze aan elkaar worden gelijmd. Dit doe je met ons zelfklevende lijmband. Is je kunstgras niet breder dan 4 meter? Dan is dit niet nodig om bij te bestellen. Voor het bevestigen van het kunstgras aan de ondergrond adviseren wij onze Kunstgras Kit te gebruiken.

Het is belangrijk dat er geen vuil ligt onder het kunstgras, wanneer je de rollen uitrolt. Indien je te maken hebt met meerdere rollen, let er dan op dat de vezel dezelfde richting op wijst tijdens het rollen.

Heb je het kunstgras uitgerold? Dan moet je de rollen aan elkaar lijmen. Sla bij de naad het kunstgras iets terug, zodat je ons zelfklevende lijmband er tussen kunt liggen. Haal de folie er vervolgens af en druk de kunstgras rollen stevig als een ritssluiting tegen elkaar aan. Vervolgens snijd je het kunstgras aan de zijkanten op maat en kit je het vast aan de ondergrond.

Voila, het kunstgras ligt op je terras. We zijn erg benieuwd hoe het is geworden en vinden het leuk om foto’s te ontvangen via info@javedi.nl.

Is kunstgras voor op het terras niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar kunstgras in de tuin.