• Bezorging door heel Benelux
  • Voor 11:00u besteld = vandaag verzonden!
  • 7 dagen klantenservice via Whatsapp
GRATIS samples aanvragen
Gratis cover bij aankoop van een jacuzzi!

Gratis Kunstgras Stalen

Wil jij gratis kunstgras stalen ontvangen van Javedi? Kunstgras beoordelen op basis van een foto is niet altijd even makkelijk. Om die reden sturen wij 100% vrijblijvend onze kunstgras stalen naar je thuis op.

Wat mag je verwachten van onze stalen?

✓ XL Samples van 25 x 25 cm

✓ 8 verschillende soorten voor in de tuin

✓ Persoonlijke hulp bij het kiezen van het juiste gras

Kunstgras van Javedi

Kunstgras stalen aanvragen

Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten kunstgras die wij bieden? Vraag dan vrijblijvend stalen aan! Door kunstgras stalen aan te vragen, krijg je een goed beeld van de kwaliteit van ons kunstgras. Dus twijfel je of wil je de soorten kunstgras vergelijken? Vraag dan gratis stalen aan!

*Disclaimer: helaas versturen wij geen stalen van gekleurd kunstgras en onze restpartijen.

Waarom kunstgras van Javedi?

Kunstgras van Javedi is van erg hoge kwaliteit. Ons kunstgras wordt geproduceerd in de oer-Hollandse fabriek en gaat eenvoudig zo’n tien tot vijftien jaar mee. Daarnaast is ons kunstgras volkomen veilig voor huisdieren en spelende kinderen. Het is bijna niet te onderscheiden van echt gras en eenvoudig te onderhouden. Hieronder lichten wij extra voordelen van ons kunstgras toe:

1. Ohjee een plasje…
Het kan voorkomen dat je huisdier een ongelukje heeft op het kunstgras. Dit is geen enkel probleem en eenvoudig te reinigen. Met een beetje water spoelt het zo weer weg.

2. Het Nederlandse klimaat
Javedi levert een UV-garantie van tien jaar. Geen verkleurd gras in je tuin dus! Kunstgras is goed waterdoorlatend, dus in Nederland zit je helemaal goed met een kunstgrasmat.

3. Geen groene vingers?
Geen probleem! Het kunstgras van Javedi is eenvoudig zelf te leggen. Onze accessoires zijn er om het jou gemakkelijker te maken. Zie je dit toch niet zitten? Dan bieden wij je graag onze legservice aan!

4. Prijs, levertijd en opslag
Kunstgras van Javedi is niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook voor een scherpe prijs beschikbaar. Wij leveren het kunstgras erg snel en als je liever nog even wilt wachten, bieden wij gratis opslagservice aan. Makkelijker dan dit wordt het niet.

Klanten met kunstgras van Javedi:

Goede service en snel geleverd

“Eergisteren in de ochtend besteld. Volgende dag al geleverd. Communicatie hierover ging goed. Had een telefoonnummer gekregen van de transporteur, die mij een precies tijdstip kon vertellen zodat ik niet de gehele dag thuis hoefde te blijven. Top geregeld.”

Stefan, Koekange.

Snel geleverd

“Ik was het kunstgras binnen 3 dagen nodig. Gelukkig kon het voor die tijd nog op maat gesneden worden en geleverd worden.”

Claudia, Dokkum.

Kunstgras stalen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming