Kunstgras voor in de speeltuin

Kinderen vinden het heerlijk om lekker buiten te spelen. Zowel op school, bij de opvang of gewoon in het speeltuintje in het dorp of in de stad. De kinderen willen misschien niet vies worden en de ouders zijn hier al helemaal niet blij mee. Kunstgras voor in de speeltuin is hier de beste oplossing voor!

Filter & sorteer

Kunstgras als veilige ondergrond

Het belangrijkste van een speelplaats voor kinderen is de veiligheid van de speelomgeving. De ondergrond moet hierdoor sterk zijn en bestand tegen beschadigingen. Daarnaast is het fijn als er weinig onderhoud vereist is aan het kunstgras. Om deze reden is kunstgras 12 maanden per jaar een veilige speelplek. Bij het kunstgras voor speelplaatsen kun je kiezen voor de groene kleur, maar kun je ook kleuren combineren.

Valdemping onder kunstgras

Een goede valdemping is voor de NEN-EN 1177 certificering van belang. Wij hebben 3 verschillende Safepads ontwikkelt met een hoogte van 22 mm, 35 mm en 45 mm. Welke Safepad je nodig hebt, is afhankelijk van de speeltoestellen. Een Safepad wordt namelijk getest op een maximale valhoogte. Om er achter te komen welke Safepad je nodig hebt, meet je het hoogste punt van de speeltoestellen op.

De maximale valhoogtes per Safepad:

  • Safepad 22: maximale valhoogte van 1.49 meter
  • Safepad 35: maximale valhoogte van 2.23 meter
  • Safepad 45: maximale valhoogte van 3.06 meter

Aantrekkelijke speelomgeving

De speelplaats van kinderen moet uitnodigen. Het is gezond voor kinderen om lekker actief te zijn in de buitenlucht. Om het zo uitnodigend voor de kinderen mogelijk te maken, bieden wij kunstgras in verschillende kleuren aan.