Kunstgras restanten

Hier vind je kunstgras restanten die je nu erg goedkoop kunt aanschaffen. Javedi heeft momenteel enkele topkwaliteit kunstgras restanten liggen die tegen inkoopprijzen worden aangeboden. De restpartijen komen meestal uit de vorige collecties of zijn overgebleven van de huidige rol. Bij de restanten geldt ook echt op = op.

Filter & sorteer

Kunstgras restanten

Kunstgras was nog nooit zo goedkoop. De kunstgras restanten van Javedi zijn overgebleven uit vorige collecties en mogen nu weg tegen inkoopprijzen. De prijs- kwaliteitverhouding is dus uitstekend.

Het is niet meer mogelijk om voor de restpartijen stalen aan te vragen. Echter, kunnen wij je garanderen dat je A-kwaliteit kunstgras koopt en bieden daarbij een UV-garantie van 8 jaar. Al onze kunstgras soorten zijn kind- en diervriendelijk.

Goedkope kunstgras restanten kopen?

Wil je een van onze goedkope kunstgras restanten kopen? Kies dan welk type het beste bij jouw situatie past. Ben je op zoek naar een functionele kunstgras soort? Dan past de Brussel het beste bij jou. Wil jij een perfecte kunstgras mat geschikt voor kinderen? Dan is Amsterdam de beste keus. Als je er niet uit komt dan helpen wij je graag. Neem contact op via info@javedi.nl of bel 085-0161415